Şimdi Ara

Max 200 Ytl Mp3 player Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Orjinal sennheiser cx300 kulaklığım var. Bunun yanına Maksimum 220 ytl lik bir mp3 veya mp4 arıyorum. Orjinal ve iyi kalitede bir ses performansı ilaveten Bir kaç tane tavsiye edebilirmisiniz . Kafamda İriver Clix2 Gen var ama pahallı biraz. Teşekkürler

• SAMSUNG K3
  • Samsung k3 kullandım sesi güzel yanlız radyosu yok.. Bir de iriver t60'ın sesi de çok dinamik.. basları bayağı iyi.. artı olarak da çok iyi çeken hassas fm radyosu var.. t60'ın bir avantajı da AAA kalem pille çalışıyor olması..
  • quote:

Samsung k3 kullandım sesi güzel yanlız radyosu yok.. Bir de iriver t60'ın sesi de çok dinamik.. basları bayağı iyi.. artı olarak da çok iyi çeken hassas fm radyosu var.. t60'ın bir avantajı da AAA kalem pille çalışıyor olması..

T60 ı çok iyi buluyorlar gerçekten. Tavsiyeleriniz için tşk ler. Şu an araştırıyorum. Henüz almadım
  • ben cowon d2 almıştım şimdi bide iriver t60 aldım ikisindende memnunum açıkcası ses kalitesi olarak iriveri daha çok begendim tabiki bide radyosu..
  • ipod nano istersen mesaj atabilirsın.2 gblık
  • sonunda Samsung Yp-K5QB 2GB aldım.

http://forum.donanimhaber.com/m_22364784/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    250 YTL iPod 60 GB Video...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel bir cihaz.. K3'ün radyo ve hoparlör ilave edilmiş modeli gibi.. Kaça ve nereden aldınız?
  • merhaba dostum
    bende iriver t60 elime geçecek 1-2 gün içerisinde gg de bir müşteri ile sorun yaşıyorum, karsının doğum gününe yetiştremediğim için ürünümün paketini açmadan geri yolayacam diye tutturdu bende adresimi verdim geri yollayacak
    iriver t60 2gb sıfır ve yanında 3 adet heiyesi ile beraber sana bana geliş fiyatına sana devredebilirim ürünü, bu fırsatı kaçırma derim

fiyat=150 ytl

özel mesajdan ulaşırsan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recepky -- 26 Nisan 2008; 12:35:30 >
  • x20 8GB var ilgilenirsen 2. el bölümünde ilanım var 210YTL'ye bırakıyorum.

http://resim.donanimhaber.com/m_22832638/mpage_1/key_//tm.htm#22832638

düşünürsen PM ile görüşelim.
  • konuyu açan almış zaten konu kapanmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.