Bildirim
Max. 200 TL'ye headphone kulaklık
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Evet arkadaşlar lütfen bir tavsiye veriniz, bakıp geçmeyiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Narthyard
Evet DH dostları, başlıkta ki gibi max. 200 liraya alabileceğim headphone kulaklık tavsiyelerinizi acil bekliyorum. Bir arkadaşa hediye olacaktır.
Oyun icin ki yoksa muzik icin mi kulaklık? Ona göre mikrofonlu ya da mikrofonsuz önerelim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Evet DH dostları, başlıkta ki gibi max. 200 liraya alabileceğim headphone kulaklık tavsiyelerinizi acil bekliyorum. Bir arkadaşa hediye olacaktır.
Oyun için kullanacaksanız SteelSeries 7H kulaklığı şiddetle öneririm
Forumda 150-200 Lira aralığında bulabilirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: ProCodPlayer
quote:
Oyun icin ki yoksa muzik icin mi kulaklık? Ona göre mikrofonlu ya da mikrofonsuz önerelim
Müzik için arkadaşlar kulaklık. Cevaplarınız için sağ olun. Değer 200 lira olunca seçenek biraz bol oluyor ve insan şasırıyor sadece frekans aralığıyla bile iş yapamıyorum karar vermede çünkü bazılarının tipleri çok çirkin ve ergonomik değiller.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Obsessive*
quote:
Oyun için kullanacaksanız SteelSeries 7H kulaklığı şiddetle öneririm
Forumda 150-200 Lira aralığında bulabilirsiniz
Peki müzik için tavsiye edebileceğin bir model var mı?
-
Sennheiser HD 219 nasıl kulaklıktır dostlar? İyi midir? Ek olarak 218i modeli iphone için diyor sadece iphone'da çalışıyor olamaz kanımca, yanılıyor muyum? -
Sennheiser HD 219 nasıl kulaklıktır dostlar? İyi midir? Ek olarak 218i modeli iphone için diyor sadece iphone'da çalışıyor olamaz kanımca, yanılıyor muyum? -
quote:
Sennheiser HD 219 nasıl kulaklıktır dostlar? İyi midir? Ek olarak 218i modeli iphone için diyor sadece iphone'da çalışıyor olamaz kanımca, yanılıyor muyum?
HD 219 arkadaşımda vardı. ipod a baglayıp büyük bir hevesle bir kaç ağır basslı şarkı dinledik. Hevesimiz kursağımızda kaldı. Kulağı tamamen icinde almadığı icin dış sesi iyi kesmiyor. Baslarda da o kadar iyi değil. Ben sennheiser yerine akg bak derim.
Akg K430 nasıl peki? O da dikkatimi çekiyor. -
Şık gözüküyor. Sesi hakkı da bilgi veremem denemedim. Ama birkac inceleme bulabilirsen gerekli bilgiyi bulabilirsin. Bulamazsan da icin rahat olsun akg bu. :-)
Razer electra veya razer orca isini gorur razer electranin kablosunda mikrofonu var fakat orcada yok. Simdiye kadar razer electrayi bircok kez kullandim ve ergonomiklik acisindan benden de abimden de tam puan aliyor asiri rahat ve saglam bir kulakliktir. Orca icin bir sey diyemeyecegim cunku hic kullanmadim fakat fiyatlari ayni 200lira . Belki daha ucuzada bulabilirsin tabi
quote:
Orijinalden alıntı: Haligarsi
Razer electra veya razer orca isini gorur razer electranin kablosunda mikrofonu var fakat orcada yok. Simdiye kadar razer electrayi bircok kez kullandim ve ergonomiklik acisindan benden de abimden de tam puan aliyor asiri rahat ve saglam bir kulakliktir. Orca icin bir sey diyemeyecegim cunku hic kullanmadim fakat fiyatlari ayni 200lira . Belki daha ucuzada bulabilirsin tabi
Razer orca yeşil renkli olması gerek sanırım. Başka rengi yok mudur bunun? Dışarı da dinlenecek olursa yeşil insanın kafasında(birde fosforlu) çok abartılı durmaz mı? Kendime almayacağım hediye olacak. Hatta ben hediye etmeyeceğim, bir arkadaşım sevgilisine alacak. Hiçbir bilgisi yok bana soruyor ben de yanlış yönlendirmek istemiyorum. :(
-
quote:
quote:
Razer orca yeşil renkli olması gerek sanırım. Başka rengi yok mudur bunun? Dışarı da dinlenecek olursa yeşil insanın kafasında(birde fosforlu) çok abartılı durmaz mı? Kendime almayacağım hediye olacak. Hatta ben hediye etmeyeceğim, bir arkadaşım sevgilisine alacak. Hiçbir bilgisi yok bana soruyor ben de yanlış yönlendirmek istemiyorum. :(
Dostum guven bana o kulakliklar sokakta takilmak icin yapiliyor ve de o yesil rengi inanilmaz duruyor. Kiz icinse electra degilde orca tavsiye ediyorum mukemmel durur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Dostum guven bana o kulakliklar sokakta takilmak icin yapiliyor ve de o yesil rengi inanilmaz duruyor. Kiz icinse electra degilde orca tavsiye ediyorum mukemmel durur
Dostum tabii ki güveneceğim ama şöyle bir şey var: Razer Orca oyuncu kulaklığı değil mi? Yani amacı müzik üzerine baz alınarak yapılmış bir kulaklık değil. Sesleri çok iyi verdiğini çok iyi biliyorum birkaç arkadaşım kullanıyor ama ne bileyim bu hediye olacak, hediyeyi alacak adam tipini de eleştirecektir. Şimdi olumsuz bir eleştiri tüm planı suya atabilir.
-
Abi adam senden tavsiye istiyor daha sonrada seni tavsiyenden dolayi azarlayacak ise hic bulasma bence . Gitsin hello kityli pembe dandirik kulakliklardan alsin kiz arkasina tabi kiz anlamiyorsa kaliteden
Haklısın dostum, ben dediğin gibi öneride bulundum. Kız arkadaş erkek sevgilisine alacak. Benden bilgi istiyor. Hey Allah'ım. :D Kırmamak adına yapıyoruz bir şeyler. Sennheiser birkaç model, AKG birkaç model ve Razer Orca kulaklığını tavsiye ettim ve bir bir özelliklerini anlattım gerisi ona kalmış.
Teşekkür ederim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- bluetooth kulaklık ayrı ayrı bağlanıyor
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- logitech g435 alınır mı
- buds 5 pro
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
- airpods seri no sorgulama
- en iyi kablolu kulaklık
- en iyi bluetooth kulaklık
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X