Şimdi Ara

Max 200-300 TL Sevgili için UNUTAMAYACAĞI DOĞUMGÜNÜ ?(YARATICI FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaratıcı fikirlerinize ihtiyacım var.Kız arkadaşımın doğum günü yaklaştı ve o günü unutamamalı.

Bir şeyler yapmak istiyorum ve tek bir sürpriz de değil,ne bileyim gün boyunca bir şeyler olmalı,mükemmel şeyler bulmalıyım.Poposunu iyice havalarda hissetmeli,şımarmal.

Sonuçta öğrenci adamız,sürprize 200-300 liralık bir şey hazırlayabilirim max.

Hadi arkadaşlar lütfen,bebeler uyurken şu konu hiç olmasın diye bu saate kadar bekledim.

• üfff saçmalama ya.

yok mu arkadaşlar fikri olan ?
  • kardesım sana sole deyım yenı yenı cıkıyosan ılerıyı dusunmuyosan otur tek basına ye o parayı yok olmaz dıyosan ıpod alırsın eskı modellerınden mp3 calar kı eskı dedıgıme bakma pıyasadakı tum mp3-mp4 calarlardan kalıtelıdır ıcıne sevdıgı sarkıları yukler ıcıne bıde vıdeo atarsın onu ne kardar cok sevdıgını anlatan kendı cektıgın ufakta bı not hedıyenın yanında bı kafeye gıdersın resmınız olan bı pasta yaptırırsın beraber kutlarsınız yada bı kac arkadas daha ama bence beraber olması daha guzel
  • Nişanlınsa, eşinse 200-300 değil 2000-3000 harca ama sevgili adı üstünde bence o kadar harcama yazık günah. Neden mi? çünkü ilerde ayrıldığında en çok üzüleceğin şeylerden biri olcak 1.Zamanın 2.Harcadığın para bunlar sana çok koyar demedi deme.

Ben 2yıl çıktım kızla doğum gününde aynı şehirlerde değildik ve doğum gününü sadece telefondan kutlayabildim hediye alamadım 1 hafta snra izmire geldiğinde hediye falanda almamıştım açıkcası cebimde fazla paramda yoktu ve tamamen unutmuştum o ise gelirken bana çok güzel bir hediye almıştı zaten hediyeyi aldığımda yerin dibine girdim. Söledimde zatn ben unuttum hediye almayı diye güldü önce ne hediyesi bn hediye falan beklemiyorum en büyük hediye sensin bnim için dedi her kız böle olmaz tabi orası ayrı

Neyse senin sorduğun şeyle bir alakası yok ama anlatayım dedim genede sen bilirsin. İlla harcıcam o parayı diyorsan bence akşam bi yemeğe götür kadınlar çok sever dışarda yemek yemeyi, ayağına kadar hizmet gelmesini Ama en güzeli bana sorarsan ufak bir hediye al ama öle alıp kıyıya atacağı birşey değil onun için anlamı olan her baktığında seni hatırlayacağı birşey

• Kardesim afedersin de salak misin ? Tamam belki 200-300 lira sana koymaz. Onemli bir miktar degildir senin icin, ama senin yaptigin 1 ay sonra uzerine olmayacagini bildigin halde gidip US. Polo gomlek almak gibi bir sey. Git LC. Waikiki'den al, hem ucuz hem de ayni islevi goruyor. Nasilsa 1 ay sonra uzerine olmayacak.
    Bu kizdan ayrildiginda ki ayrilacaksin, "Ulan yanarim yanarim da onun icin harcadigim paraya yanarim." demek istemiyorsan, git daha uygun bir seyler al, cebinde kalan paraylada kendini tatmin et. Ne bileyim alkol al, kariya git, arkadaslarinla ye ki ileride pisman olmayasin.
    Ben de yaptim aynilarini degmeyecek insanlar icin su gibi para harcadim, onlari mutlu ettim, sevindirdim.. Ama kendimi unuttum, gomlegin 1 ay sonra bana olmayacagini unuttum. Ben unuttum sen unutma kardesim. (Kardesim diyorum yas ile alakasi yok, sadece hitap sekli..)
    Ama sen diyorsan ki, bu gomlek omur boyu uzerime olacak eminim.. O zaman US. Polo dandik gelir American Eagle felan al..

• iyi iyi o kadar para harca da ayrıldığınız zaman havalarda kalsın

dipçik:gün içinde güzel bir fikir gelebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 9 Ocak 2011; 6:50:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.