Şimdi Ara

Max 19000bütçe ile öğrenciye araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar üni. son sınıf öğrenciyim bu sene mezun oluyorum. Elimde 19000lira varbu bütçeye uygun araç tercihinde çok zorlanıyorum...

Aradığım özellikler
    - Yaşım henüz genç olması nedeniyle spor görünümlü olması
    - Mümkünse HB olması (5 kapı)
    - Benzili olması (1.3 yada 1.4 olursa iyi olur)
    - Donanımının en azından makul bir seviyede olması

Önerilerinizi bekliyorum
    Şimdiden teşekkürler

Şu araç için yorumlarınızı alabilir miyim?

http://www.sahibinden.com/2004_model_hatasiz_stilo-14WQQaXQQ23848620WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Number47 -- 10 Nisan 2010; 13:17:48 >

•  Max 19000bütçe ile öğrenciye araba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 3 Nisan 2010; 16:28:53 >
  • Bende son sınıf öğrencisiyim sene sonunda mezun oluyorum, aynı şartlarda dizel bir araba arıyordum Grande Punto Dynamic alıcam herhalde, ben mjet alıcam dizel olanından, sana da Fire(benzinli) modellerini tavsiye ederim. Örnek olarak;

http://www.sahibinden.com/hem_akilli_hem_yakisikli-83WQQaXQQ23233492WQQpXQQdisplayitem

Birde benzin isteğin tamir maliyetinden dolayı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdush

Bende son sınıf öğrencisiyim sene sonunda mezun oluyorum, aynı şartlarda dizel bir araba arıyordum Grande Punto Dynamic alıcam herhalde, ben mjet alıcam dizel olanından, sana da Fire(benzinli) modellerini tavsiye ederim. Örnek olarak;

http://www.sahibinden.com/hem_akilli_hem_yakisikli-83WQQaXQQ23233492WQQpXQQdisplayitem

Birde benzin isteğin tamir maliyetinden dolayı mı?

Çok fazla gezen birisi değilim o yüzden de arabaya da fazla binmicem bu nedenle dizel bi araç alıp yakıttan kar ederken bakım masraflarının yüksek olmasını istemiyorum ve dizellerin 2. ellerinin daha zayıf olması da bi etken

• 06' Grande Punto 1.4 95 HP Starjet Dynamic 6 Vites o fiyata alabileceğin en yüksek donanımlı en genç araçlardan birisidir ( hatta odur )
  • 19000 ustune cikma sansin var mi? bir de dizel dusun istersen duz alacaksan sonradan pisman olma? hangi sehirde kullanacaksin arabayi?
  • Grande Punto olabilir o fiyata gayet güzel bir araç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nech84

19000 ustune cikma sansin var mi? bir de dizel dusun istersen duz alacaksan sonradan pisman olma? hangi sehirde kullanacaksin arabayi?

Eskişehir

quote:

19000 ustune cikma sansin var mi? bir de dizel dusun istersen duz alacaksan sonradan pisman olma? hangi sehirde kullanacaksin arabayi?

Malesef hiç yok. Tam param bu kadar üstüne kuruş koyamam çünkü noter ve trafik masraflarından sonra cebimde kuruş kalmıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Number47 -- 3 Nisan 2010; 17:27:14 >

• ogrenciyken bu kadar bile gayet buyuk basari tabi kendi paranizla aliyorsaniz ben oyle hissettim sanki :) eskisehirde kullancaksaniz uzun yol da yapmayacaksaniz cok, az yakan benzinli de olur bende punto tavsiye ederim
    quote:

Orijinalden alıntı: Number47

quote:

Eskişehir

quote:

Malesef hiç yok. Tam param bu kadar üstüne kuruş koyamam çünkü noter ve trafik masraflarından sonra cebimde kuruş kalmıcak

• Benim o yaş için çok dikkat çekebilecek bir araba tavsiyem var stilo+skywindow

2. resimdeki jantlar sizi aldatmasın orjinal jantı iyidir fiyat olarak 15 civarı üste modifiye parası bile kalır ve oldukça donanımlı bir araçtır
    Birde anahtarla açılma özelligi var ki hiç sormayın

• quote:

ogrenciyken bu kadar bile gayet buyuk basari tabi kendi paranizla aliyorsaniz ben oyle hissettim sanki :) eskisehirde kullancaksaniz uzun yol da yapmayacaksaniz cok, az yakan benzinli de olur bende punto tavsiye ederim
    quote:

quote:

Eskişehir

quote:

Ben araba almaya niyetlenince ailem de biraz destek oldu ama büyük kısmını ben çalışarak kazandım + burslarımı biriktirdim biraz uzun zaman oldu ama sonunda....

quote:

Orijinalden alıntı: GKHN_93

Benim o yaş için çok dikkat çekebilecek bir araba tavsiyem var stilo+skywindow

2. resimdeki jantlar sizi aldatmasın orjinal jantı iyidir fiyat olarak 15 civarı üste modifiye parası bile kalır ve oldukça donanımlı bir araçtır
    Birde anahtarla açılma özelligi var ki hiç sormayın

Hoşuma gitti hemen araştırıyorum. Teşekkürler

• quote:

Arkadaşlar üni. son sınıf öğrenciyim bu sene mezun oluyorum. Elimde 19000lira varbu bütçeye uygun araç tercihinde çok zorlanıyorum...

Aradığım özellikler
    - Yaşım henüz genç olması nedeniyle spor görünümlü olması
    - Mümkünse HB olması (5 kapı)
    - Benzili olması (1.3 yada 1.4 olursa iyi olur)
    - Donanımının en azından makul bir seviyede olması

Önerilerinizi bekliyorum
    Şimdiden teşekkürler

kardeşim sen bu arabayı tarif etmişsin bence bi bak yakıtı çok uygun 6 ila 6,5 LT benzinli ekonomik motoru çok sessiz çalıştıgını bile anlamassın vede performansı tatmin edici

http://www.sahibinden.com/bakimlari_yapilmis_-61WQQaXQQ23487349WQQpXQQdisplayitem

• 19.000 varsa aynı motoru kullanan marea,brava,stilo,palio 1.6 16v. leri tercih etmemenizi öneririm.. performans ve yakıt sarfiyatı olarak daha kullanışlı araçlar bulabilirsiniz.. mesela siyah bir dizel getz hem yaşı genç olur hem de yakıt sarfiyatı az... fiatlar kadar konforlu olmaz bunuda belirteyim.. bu arada marea sahibiyim aracımdan memnunum (2. el fiyatına göre çok özellikli ve tatmin edici bir araç) lakin o zamanki bütçem 20.000 olsa idi farklı seçeneklere yönelirdim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sed22

19.000 varsa aynı motoru kullanan marea,brava,stilo,palio 1.6 16v. leri tercih etmemenizi öneririm.. performans ve yakıt sarfiyatı olarak daha kullanışlı araçlar bulabilirsiniz.. mesela siyah bir dizel getz hem yaşı genç olur hem de yakıt sarfiyatı az... fiatlar kadar konforlu olmaz bunuda belirteyim.. bu arada marea sahibiyim aracımdan memnunum (2. el fiyatına göre çok özellikli ve tatmin edici bir araç) lakin o zamanki bütçem 20.000 olsa idi farklı seçeneklere yönelirdim..

Getz çok mu konforlu ?
    Dizel olması dışında bana göre bir artısı yok .. ( Marea , Brava ve Palio ile değil Stilio ve Grande Punto'ya göre )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 4 Nisan 2010; 11:44:55 >

• fiatlar kadar konforlu olmaz demis zaten
    quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Orijinalden alıntı: sed22

19.000 varsa aynı motoru kullanan marea,brava,stilo,palio 1.6 16v. leri tercih etmemenizi öneririm.. performans ve yakıt sarfiyatı olarak daha kullanışlı araçlar bulabilirsiniz.. mesela siyah bir dizel getz hem yaşı genç olur hem de yakıt sarfiyatı az... fiatlar kadar konforlu olmaz bunuda belirteyim.. bu arada marea sahibiyim aracımdan memnunum (2. el fiyatına göre çok özellikli ve tatmin edici bir araç) lakin o zamanki bütçem 20.000 olsa idi farklı seçeneklere yönelirdim..

Getz çok mu konforlu ?
    Dizel olması dışında bana göre bir artısı yok .. ( Marea , Brava ve Palio ile değil Stilio ve Grande Punto'ya göre )

• Pardon Fiat'lar çok mu konforlu olarak anlamışım. Sabah 5'te yatıp 11'de kalkınca böyle oluyor
  • Yok mu başka önerisi olan
  • Eğer 1-2 milyar daha ekleme şansınız varsa Hyundai Getz düşünebilirsiniz . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auto CAD

Eğer 1-2 milyar daha ekleme şansınız varsa Hyundai Getz düşünebilirsiniz . . .

Yok hocam mümkünde değil üst sınır 19000 daha fazlası çıkmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.