Şimdi Ara

Max. 180 TL'ye mp3 player?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu sanırım gayet açık arkadaşlar, max. 180 tl ye alınabilecek en iyi mp3 player nedir?

http://www.hepsiburada.com/philips-aria-sa1ara04k02-4gb-radyo-ses-kayit-mp3mp4-player/ProductDetails.aspx?productId=bd53219&categoryId=9181
    http://www.hepsiburada.com/nextmeizu-ye-m6-4gb-fm-radyolu-mp3mp4-player-turkce-menu/ProductDetails.aspx?productId=bd49865&categoryId=9181

Ayrıca bu iki mp3 playerdan hangisini önerirsiniz?
    Önerilerinizi bekliyorum... (Bu ikisi dışındada önerilerinizi bekliyorum tabiki.)

• philips marka mp3 kesinlikle almayın ses çıkışları Avrupa standartları yüzünden çok düşük verdiğiniz 2.linkteki ürün güzel ama fiyatı biraz yüksek bence o paraya alınabilecek en iyi mp4 cowon d2
  • Bu ikisi arasından Next&meizu daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocb -- 7 Nisan 2010; 9:48:04 >
  • bu fiyat aralığında yapılabilecek en güzel tercih cowon d2 olur
  • cowon d2 biraz pahalı deilmi ya??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _tanten_ -- 10 Nisan 2010; 0:41:54 >
  • philips go gear sa1ara04 ü 3 ay önce aldım.video için alıyosan alma.video formatını değiştirmek çok yavaş smv formatı istiyo ama eğer video önemli değil diyosan sesi mükemmel :D
  • Philips de kaliteli media playerlar üretiyor ama malesef ses kısıtlaması var.. ses çıkışı > 2 x 3mW
    Meizu m6'nın 2 x 18mW ses çıkış gücü var ve üstelik cowon - iriver - ipod gibi media player'la aynı marka audo chip kullanılıyor (wolfson)
    Piyasa da hala satılıyorsa, meiuzu m6 tavsiye edebilirim..
    Daha evvelde bir çok kere yazmıştım; ses kalitesi, hali hazır da kullandığım iriver T60'tan çok daha iyidir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer video izlemek istiosan philpsi alma ben 3 ay önce aldım converter programı çok yavaş kısa videoları bile uzun sürede dönüştürüo.Ama ses kalitesi cok güzel ona dicek bişey yok.eğer video önemli diil diyosan tavsiye ederm..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.