Şimdi Ara

max 120 ytl lik mp3 çalar.. acil yardım....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bikaç aydır gittigidiyordan aldıgım çakma sony mp3 ümü kullanıyordum. almaz olaydım. berbattı tek kelimeyle. geçen ay da sennheiser mx200 kulaklık aldım. neyse bugun sabah mp3 çalar yerdeyken üstüne bastım görmeden. malum çin malı 4-5 parçaya ayrıldı. rahmetli.. :D
    öğrenci oldugum için max. sınır 80 ytl olan bi mp3 çalar arıyorum. 1 gb yeterli. radyo şart deil. aaa pille çalışsa daha iyi olur bataryalı modeller daha pahalı çünkü. forumdan incelediğim kadarıyla trekstor xtension çok tavsiye edilmiş. bana da uygun geldi ama başka tavsiye edilebilcek model varmı?? teknosada philips 2110 gördüm 69 ytl. yanında tripod hoparlör hediyeli.

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110360622&CS_Category=_SBFAD_714_1&CS_Catalog=_MP3&T_Category=_MP3_CALAR714

sizce ne alayım?? özellikle rock ve metal dinlediğim için bassları bozmadan verebilen boğulma yapmadan çalsın yeter. bu haftasonu alıcam acil görüşlerinize ihtiyacım var....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blood Junkie -- 17 Kasım 2007; 11:54:47 >

• up....
  • philipslerin ses kalitesi pek iyi değil ve seviyesi çok düşük..tavsiyem 10 ytl daha koy sandisk express veya samsung u3 al.. trekstor extension da güzel ama kaba.. sandisk express in hafıza kartı girişi de var.. arkadaşa 1 gb lığını 90 ytlye aldık bence ses kalitesi gayet iyi ve yüksekti.. radyosunu da amerika firmwareini yükleyerek açtık.. ayrıca muhteşem bi teknik servisi var bozuldu hemen sıfırını gönderdiler..

link:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd49517
  • bu sandisk güzelmiş de arızası neydi. benim de başıma gelebilecek bişi olmasın da. bunların pil olayı nasıl oluyor? içindeki batarya şarj tutmamaya başlarsa servise verip değiştirebilirler mi pilini?
  • bütçeyi artırabilirim 120 ye kadar sony nw-b105 hoşuma gitti bi de arkadaşın dediği sandisk express var onun 2 gb olanı daha iyi bence. son olarak samsung u3 2gb i buldum. offf karıştı iyice forumda araştırdım samsung u övenler çok var sandisk inde bikaç sorunu varmış galiba. sandiskte de microsd slotu varmış ama 2 gb bana yeter heralde 1 gb taki şarkıların hepsi dinlenmiyor zaten. bugn yada yarın alıcam üçünden birini lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blood Junkie -- 17 Kasım 2007; 12:21:00 >
  • bi yardım edecek olan yokmu yaa.....
  • o kadar kişi okuyo gelen cevap sadece 1 yuhh ya....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    500 tlye kadar oto teyp önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abi böle cewap beklemek sabır işi gören oldumu yani ehli okudumu cewaplar inş ben öle yaptım meywemi almıştım kolay gelsin
  • cowon u3 1 gb mp3,mp4,flac desteği war seste ço yüksek bi çıkış sağlıyor hemde çok kaliteli bi cihaz

u3'de sıcak bi fırsat war :http://www.siberstore.com/urun_bilgisi.php?products_id=62778

iyi günler
  • ses kalitesi olarak samsung derim ben.. sandiskin sorunu ise açılmaması ve şarj almamasıydı.. gönderdik 1-2 gün içinde sıfırını gönderdiler.. sandisk de güzel.. radyo özelliğini de açabiliyorsun firmwarele..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.