Şimdi Ara

Max 1000TL. ye hdmi anfi+hop set tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Max 1000TL. ye hdmi anfi+hop. set tavsiyesi ağırlıklı olarak sinema için kullanılacak, nadiren müzik için de kullanılabilir. hdmi ve optic in olması şartı var.

yada bu fiyata hazır 1000w home cinema paket alsam daha mı kaliteli bir sistem olur_?

yani anfi+hop başlangıç için 1000TL düşük bir fiyat mıdır_?

konunun uzmanı arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum...

• _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: JakX

@hexa
    http://www.morfare.com/asp/product/2614/Sony-HT-DDWG800-Ev-Sinema-Sistemi

@kuduk

Müzik içinse bu fiyata zor..

olur u yok mudur?

hala klasik muzik dinlemek icin giriş seviyesi (1000 tl den ucuz) hdmi ses destegi veren bir bir çözğme ihtiyacım var.

Orijinalden alıntı: conur87

media markt da denon marka bir amfi + hop sistemi var 999tl ye

yalnız Denon AVR-1610 değil.

optik koaksiyel ve hdmi girişleri mevcuttu. Denon AVR-1610 den farkı dts-hd gibi hd ses formatlarını desteklememesiydi. bir gidin görün derim..

teşekkür ediyorum. diğer forumlarda yazanlara göre sanırım bahsettiğiniz model şu: Denon DHT 390XP

Hi-def-man in de tavsiyesi ile şu an için Denon AVR 590 veya 1610 üzerinde karar kıldım (scaling desteği benim için önemli gerçi upscaling ve converting olsa çok daha iyi olacak yani Denon AVR 790/1910 ).
    her ikisi için fiyat ve stok arştırması yapıyorum ancak. 1200 tl den başladığını gördüm. özellikle Denon AVR-590 için çok daha iyi fiyat almam gerektiğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuduk -- 30 Kasım 2009; 1:03:37 >

• teşekkür ediyorum. diğer forumlarda yazanlara göre sanırım bahsettiğiniz model şu: Denon DHT 390XP

yukarıdaki sistem doğrudur mmarkt daki modelin ta kendisidir 999TL dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hexa

quote:

Orijinalden alıntı: Hi-def-man

Kesinlikle AVR-1610 alın ... AVR590 modeli paket sistemler için tasarlanmış alt modeldir.

AVR-1610 - AVR590 aralarındaki en belirgin farklar nelerdir_?

birde pure acousticr deam 5+1(SLW10) takımın performansı nasıldır, 1610 ile uyumu hakkında fikrinizi öğrenmek isterim.

teşekkürler...

burada AVR 590 ile denon un en baba ($5500) ürünü AVR-5308CI da bulunan ses chipinin Analog Devices SHARC ADSP-21367 ın kullanıldığı; sanki denon un giriş seviyesinde rakipleri sıkıştırmak için ses specleri konusunda en uçta bir ürünün üretildiğinden dem vuruyor. ama sanırım henüz Türkiye'ye girmemiş durumda.

burada ise aralarında belirleyici bir farkın olmadığı söyleniyor.

sizin 1610 için ulaştığınız en düşük fiyat nedir? ben 1300 un altına bulamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 Kanal Amfi Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Stereo amfi ile 5+1 amfi bağlama
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.