Şimdi Ara

Max 100 TL'Ye Anneanne Telefonu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet başlıktan da anlaşışacağı gibi max 100 tlye tuşlu kolay kullanımlı bir telefon önerisi istiyorum.
    http://urun.n11.com/cep-telefonu/samsung-e1205-black-cep-telefonu-P85324665 şöyle bir şey buldum 80 tl ye. nasıl sizce? güvenilir değil mi? cidden 0 kapalı kutu gelir mi diye şüpheye düştüm çünkü malum günümüzde akıllı telefon var hep.
    aslında kapaklı bir telefon daha iyi olur tuş kilidiyle uğraşmadan ama bulamadım ondan.

• ben bu telefonu hiç önermem. çünkü ekranı çok küçük yazılar bile zar zor okunuyor.
    yaşlılar için sürgülü veya açılır kapaklı telefonlar idealdir.
    nokia n95 gibi sürgülü ve büyük ekranlı telefon olmalı bence.
  • Anneanneler her şeyin en iyisine layık. LG V10 - Note 5 gibi kullanımı kolay ve büyük ekranlı telefonlar almalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orgeneral

Anneanneler her şeyin en iyisine layık. LG V10 - Note 5 gibi kullanımı kolay ve büyük ekranlı telefonlar almalı.

ben kendime 1300 tlye iphone 5s alsam mı diye 6 aydır düşünüyorum hocam ne yaptın?
  • Avrupada insanlar 65-70 yaşına gelince ellerine fotoğraf makinelerini alıp dünyayı karış karış dolaşmaya başlarlar. bizim yaşlılarımız ise evde torun büyütürler,köyde inek beslerler.

bence o babaannenizin kaç tane çocuğu torunu varsa hepiniz 50tl verin doğru düzgün bir telefon alın. yani sadece sen niye veriyorsun ki aç tane çocuğu varsa hepsi vermesi gerek.
  • büyük tuşlu nokia'lara baksan daha iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20.000 TL'YE KADAR TV ÖNERİSİ
    2 yıl önce açıldı
    1200 TL YE TELEFON ÖNERİSİ
    14 yıl önce açıldı
    100 bin TL ye saat önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.