Şimdi Ara

MAVİ KAPAK lari Nereye Verebilirim???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde saymadim ama 1.000 civari kapak var ama nereye verecegim hakkinda pekde bilgim yok. Yil Sonunda Kampanya Bitiyor diye duydum ne kadar dogru bilemem yoksa 5.000 e tamamlayip bi kisinin engellerini kaldirmak istiyordum.
    Cevaplaniriniz İcin Tesekkurler

• Mavi Kapak Toplama Kampanyası, Kapak Toplama Kampanyası'nın durum güncellemesini paylaştı.

Kapak Toplama Kampanyası
    HATIRLATMA: PROJEMİZ 1 YIL DAHA UZATILARAK 2012 YIL SONU OLMUŞTUR. DESTEKLERİNİZE BAĞLI OLARAK SÜREKLİLİĞİNİ SAĞLAYABİLİRİZ... SAYGILARIMIZLA, KAPAK TOPLAMA KAMPANYASI PROJE DESTEK EKİBİ

Bir yılın daha var.
  • o 5000 kapak değil de kapakların ağırlığının belirli bir tona ulaşmasıyla oluyor diye biliyorum.anadolu liselerinde boş kutulara atabilirsin.gerçi 1000 tane kapağın varsa direk git müdüre ver.
  • Tesekkurler uzatildigini bilmiyordum
    Mudur derken ne muduru? :)
    Verdigim yerden emin olmak istiyorum isin ticaretine karisan seref duygularini yitirmis insanlar var onlardan birine denk gelmek istemem
  • Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama bazı belediyeler de topluyor mesela. Bazı üniversiteler de topluyor.
  • Herhangi bir istek vakfı okuluna git hepsinde topluyorlar.Hem rahatça verirsin hem de için rahat olur.İlgili yere ulaşıcak diye.O kadar kapak 1 tekerlekli sandalye demek
  • okullarda toplanıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kanyonda toplandıgını görmüştüm. alışvefriş merkezleri olabilir
  • Bizim okulda kutular var oralara atıyoruz biz. Etrafında lise varsa git bir bak.
  • Beykentte oturuyorum b.duzunde etraftada hic okul gormedim ;) 2012 ye kadar uzadigi dogruysa sorun yok iyice toplar gonderirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.