Merhabalar. Elimde saymadim ama 1.000 civari kapak var ama nereye verecegim hakkinda pekde bilgim yok. Yil Sonunda Kampanya Bitiyor diye duydum ne kadar dogru bilemem yoksa 5.000 e tamamlayip bi kisinin engellerini kaldirmak istiyordum. Cevaplaniriniz İcin Tesekkurler
Mavi Kapak Toplama Kampanyası, Kapak Toplama Kampanyası'nın durum güncellemesini paylaştı.
Kapak Toplama Kampanyası HATIRLATMA: PROJEMİZ 1 YIL DAHA UZATILARAK 2012 YIL SONU OLMUŞTUR. DESTEKLERİNİZE BAĞLI OLARAK SÜREKLİLİĞİNİ SAĞLAYABİLİRİZ... SAYGILARIMIZLA, KAPAK TOPLAMA KAMPANYASI PROJE DESTEK EKİBİ
Bir yılın daha var.
o 5000 kapak değil de kapakların ağırlığının belirli bir tona ulaşmasıyla oluyor diye biliyorum.anadolu liselerinde boş kutulara atabilirsin.gerçi 1000 tane kapağın varsa direk git müdüre ver.
Tesekkurler uzatildigini bilmiyordum Mudur derken ne muduru? :) Verdigim yerden emin olmak istiyorum isin ticaretine karisan seref duygularini yitirmis insanlar var onlardan birine denk gelmek istemem
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama bazı belediyeler de topluyor mesela. Bazı üniversiteler de topluyor.
Herhangi bir istek vakfı okuluna git hepsinde topluyorlar.Hem rahatça verirsin hem de için rahat olur.İlgili yere ulaşıcak diye.O kadar kapak 1 tekerlekli sandalye demek