driver sorunu olabilir,işlemcin fazla ısınıyor olabilir,ramlarden kaynaklanabilir,işletim sistemini yeniden kurman gerekiyor olabilir...
bu sorunun pek çok nedeni war...biraz daha ayrıntı werirsen iyi olur.mesela işletim sistemin ve donanımın nedir,sadece bir oyunda mı bu sorunu weriyor veya mavi ekranda ne yazıyor gibi..
ya dün fazla yuklendik 9 saat falan oyun yonadık ondan olurmu bir daha yapmadı ama tony hawks oynuyoduk ne yazdığını okuyamadık hemen reset attı yardımcı olursan minnetar olurum eywallah...
Genellikle Mavi ekran hatalı olan sorunlar Donanım elemanlarından meydana geliyor.Eğer hep yapıyorsa Ram den kaynaklanabilir.Driver sorunuda olabilir arkadaş yazmış valla çok nedeni olabilir.
driver sorunu olabilir,işlemcin fazla ısınıyor olabilir,ramlarden kaynaklanabilir,işletim sistemini yeniden kurman gerekiyor olabilir...
bu sorunun pek çok nedeni war...biraz daha ayrıntı werirsen iyi olur.mesela işletim sistemin ve donanımın nedir,sadece bir oyunda mı bu sorunu weriyor veya mavi ekranda ne yazıyor gibi..