Şimdi Ara

Mavi Ekran Ve Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün bilgisayarıma radmin denen ağdaki bilgisayarları yönetmeye yarayan bi program indirdim.programla uğraşırken biyere tıkladım direk mavi ekran çıktı.daha sora reset attığım zaman normal windows yüklendi açıldı ama ekran ayarları çok çok kötü ve çözünürlük 640x480 olmuş ve onu düzeltemedim.birdaha res attığımda windosw yüklendi ancak görüntü yok.ekran simsiyah.güvenli kipte başlatmayı deniyorum gene açılmıyo.Sorunun ekran karının bilgisayarının tanımıyor olması gibi geliyor? Yardım lütfen napabilirim

Konuyu başka başlığada açtım bi Allah ın kulu bakmadı.

• f8 ile başlatarak çalışan en son ayarlarınız ile başlatı deneyin olmazsa
    dosa düşüp chkdsk /p/r komutlarını deneyin.
  • f8 ile hiç birşekilde açılmıyor.çalışan en son ayarlarım veya olağan şekilde başlat dediğim zaman normal windows yükleniyor fakat sora siyah ekran geliyor.yani winapı falan açıp müzik bile dinleyebilirim.ama ekran simsiyah.günevli modda ise hiç başlatmıyor.dos ayarlarıylada oynadım sonuç aynı.tek yol format heralde.
  • formattan önce hocam, eğer anakartında onboard ekran kartı war ise
    ekran kartını çıkar slotundan onboard ekran kartına tak monitörü ondan açmaya çalış.
    hatta ekran kartını çıkardıktan sonra tekrar tak belki temassızlık falan da yapıyor olabilir.

eğer onboard ekran kartında açılırsa sistemini geri yükle şu radmin programını yüklemeden önceki bir tarihe.
    olmazsa başka bir ekran kartı bulup sistemine takıp denemeni öneririm
    hatta senin ekran kartını da başka bir pcye tak ki donanımsal birşey mi war onu anlayalım
  • dediklerinin hepsi sabah aklıma geldi ve aynısı yaptım.başka bi kartlada hiç açılmıyo bilgisayar,zaten kart eski olduğu için slota tam girmedi o yüzden galiba.bios ayarlarından ekran kartını tanıtma gibi bi seçeneğimiz yokmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacklotus

dediklerinin hepsi sabah aklıma geldi ve aynısı yaptım.başka bi kartlada hiç açılmıyo bilgisayar,zaten kart eski olduğu için slota tam girmedi o yüzden galiba.bios ayarlarından ekran kartını tanıtma gibi bi seçeneğimiz yokmu?

agp slotuna pci takmayı denemedin di mi?ya da tam tersi?
    bence anakartına uygun ve düzgün çalışan bir ekran kartı ile kesinlikle denemelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 27 Ocak 2008; 15:11:17 >
  • bulabilirsem denicem.yarın zaten bilgisarcıma götürürüm.saol yardımların için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.