Şimdi Ara

Mavi Ekran Sorunum Garip Şekilde Çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar mavi ekran sorunum garip şekilde çözüldü paylaşmak istedim belki birilerinin işine yarar 2gb kingston ram ile kullanırken yanına aynı seri 2 gb daha eklememle sorunlar başladı br türlü mavi ekrandan kurtulamadım sorunun dual kit olmamasından kaynaklı olduğunu düşünüp 2 gb corsair xms2 800 ddr2 dual kit aldı hem sorun çözülmezse bile ram leri elden çıkarmak daha kolay ve sırada anakart vardı

Neyse eskileri çıkarıp yenileri taktım sonuç hüsran yine mavi ekran slotları değiştirdim yok yine aynı en son eski ramleride sisteme ekledim ve sistem 8gb oldu ve tüm slotlar doldu heralde hiç açılmaz diye düşünürken yaklaşık bir haftadır sorunsuz kullanıyorum epey oyunlar oynadım film izledim sistemi denedim gayet sorunsuz çok ilginç geldi bana ramlerin saat hızları bile farklı olmasına rağmen stabil bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum

• mantığın bittiği yerde askerlik başlar diye bilirdim ama seni sistemde varmış geçmiş olsun baya şanslısın demekden başka yorum gelmiyor aklıma ..

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.