Şimdi Ara

Mavi ekran Sorunu 0x124 Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 2 -3 gündür bu hata yüzünden delirmek üzereyim
    Evimde iki pc var
    ikisindede aynı işletim sistemi kurulu

Yaptıklarım Önce araştırdım

Hata veren pc de
    msı p35 neo f anakart
    atiradeon hd 2600 xt ekran
    3 gb ddr2 800mhz ram (1gb Twinmos 2 gb kingston)

Sorun 0x00000124 mavi ekran hatası
    Makinadaki ram leri tek tek denedim slotları degiştirdim yine vermeye başladı

Ekran kartıdan dır diye düşündüm diger pc deki Gf 9500 gt ekran kartını taktım ama eski kartın driver ları silmedim 9500gt 'nin kinide yüklemedim yine
    verdi
    dedim bu sefer sorun hdd olabilir işletim sistemi kurmayı planlıyordum dvd yazamıyorum donuyor hata veriyor sistem geri yüklemedede aynı sorun takılıyor
    diger pcnin windows 7 kurulu olan hdd yi taktım bu sefer windows başlatılıyor ekranında reset atıyor.

Yardım ederseniz çok iyi olacak kafayı yedim şuan yeni win 7 kurmaya çalışıcam ama imaj dosları o pc de oldugu için alırkende hata veriyor.

Ekran bazen öylece donuyor mavi ekran felan göstermiyor ama reset atınca mavi ekrandaki hatayı veriyor sistem kurtarıldı felan 124 kodlu hata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red01 -- 21 Aralık 2012; 15:25:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: red01

Son 2 -3 gündür bu hata yüzünden delirmek üzereyim
    Evimde iki pc var

Hata veren pc de
    msı p35 neo f anakart

Ekran kartıdan dır diye düşündüm diger pc deki Gf 9500 gt ekran kartını taktım ama eski kartın driver ları silmedim 9500gt 'nin kinide yüklemedim yine
    verdi
    dedim bu sefer sorun hdd olabilir işletim sistemi kurmayı planlıyordum dvd yazamıyorum donuyor hata veriyor sistem geri yüklemedede aynı sorun takılıyor
    diger pcnin windows 7 kurulu olan hdd yi taktım bu sefer windows başlatılıyor ekranında reset atıyor.

Yardım ederseniz çok iyi olacak kafayı yedim şuan yeni win 7 kurmaya çalışıcam ama imaj dosları o pc de oldugu için alırkende hata veriyor.

Ekran bazen öylece donuyor mavi ekran felan göstermiyor ama reset atınca mavi ekrandaki hatayı veriyor sistem kurtarıldı felan 124 kodlu hata

Anakart kaynaklı gibi gözüküyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: my62231

quote:

Orijinalden alıntı: red01

Son 2 -3 gündür bu hata yüzünden delirmek üzereyim
    Evimde iki pc var

Hata veren pc de
    msı p35 neo f anakart

verdi

Anakart kaynaklı gibi gözüküyor.

bende öyle düşünüyorum ama neden son iki gündür bu hatayı vermeye başladı format atayım dedim şimdide kurulumda ekran donuyor hata felan vermiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.