Şimdi Ara

mavi ekran hatası (video izleyemiyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • youtube'dan bir video izlerken 1-2dk içinde bilgisayar önce donuyor sonra mavi ekran veriyor. başta daha az veriyordu şimdi hiçbir şey izleyemez oldum. dump dosyalarını upload ettim linki aşağıda

http://www.filedropper.com/minidump_1

ekran kartı güncel. format atmadan çözmek istiyorum bunu çünkü driverıydı temiz iso suydu uğraşmak sıkıntı veriyor. şimdiden teşekkür ederim.

• Format kesin çözümün olurdu madem atmak istemiyorsun mavi ekran hataları kayıt defteri hatalarından olabiliyor winthuster in full unu indir kayıt defterlerini onar

O program sorunu çözmezse Advanced SystemCare son full sürümünü indir bu sistemin bütün hatalarını tarayan bi program işini görebilir kolay gelsin ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: scap1

Format kesin çözümün olurdu madem atmak istemiyorsun mavi ekran hataları kayıt defteri hatalarından olabiliyor winthuster in full unu indir kayıt defterlerini onar

O program sorunu çözmezse Advanced SystemCare son full sürümünü indir bu sistemin bütün hatalarını tarayan bi program işini görebilir kolay gelsin ...

hocam sağol cevabın için. önce winthruster, sonra advanced systemcare denedim. ikisi de hataları düzeltti görünüşte ama sorun devam etti. ben de format atayım artık dedim. fakat format attıktan 5 dakika sonra aynı hatayı aldım yine. 4 senedir hiç böyle olmamıştı son birkaç aydır var. donanımsal bir problem mi acaba?
  • Büyük ihtimalle ekran kartın bozuldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam benim laptopta o oluyordu ramlerın biri bozukmus tek tek denedım ramlerı simdi sorunsuz ramlerdende kaynaklanabilir
  • benim bilgisayar bahsettiğin aynısıydı çok acayiptir ram i değiştirdiler sorun düzeldi.
  • quote:

hocam benim laptopta o oluyordu ramlerın biri bozukmus tek tek denedım ramlerı simdi sorunsuz ramlerdende kaynaklanabilir

memtest ile kontrol ettim hata bulmadı hocam ramde sorun olunca hata buluyormuş.

bir tek bios update etmeyi denemedim o da işe yarar mı bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mavi Ekran Hatası
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • memtesti hiç denememiştim işe yarıyordur büyük ihtimal aklıma başka mavi ekran hatası gelmiyor

1) virüs sistem dosyalarını silerse (yeni format atmıssın bu değil o zaman)
    2) ramlerden
    3)işlemciden kaynaklanabilir

yazılımsal olarak hata bulamazsak cıkarılabılır parçalara bakalım ram işlemci kontrol edebilirseniz sorun çözülür anakartta sorun olsa format atamazdınız bu ikisi diye tahmin ediyorum
  • quote:

memtesti hiç denememiştim işe yarıyordur büyük ihtimal aklıma başka mavi ekran hatası gelmiyor

1) virüs sistem dosyalarını silerse (yeni format atmıssın bu değil o zaman)
    2) ramlerden
    3)işlemciden kaynaklanabilir

yazılımsal olarak hata bulamazsak cıkarılabılır parçalara bakalım ram işlemci kontrol edebilirseniz sorun çözülür anakartta sorun olsa format atamazdınız bu ikisi diye tahmin ediyorum

hocam dediğim gibi format işe yaramadı, ramlerde de 6-7 saat test yaptı bir hata çıkmadı. ekran kartı driverını safe mode da temizleyip eski driver kurdum o da işe yaramadı. overclock falan da hiç yapmadım zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.