Şimdi Ara

Mavi ekran hatası alıyorum ekran kartından şüpheleniyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayar ara ara mavi ekran hatası verdi kendiğinden bi kaç düzeldi format attım falan ama youtubeda video açikken görüntüde sapitmalar oluyordu son mavi ekrandan sonra hiç açılmadı ekran kartının fanını temizleyip termal macunlayıp geri kurdum fakat mavi ekran hatası devam ediyor

Ekran kartında problem olduğu düşünüyorum

Yeni bir ekran kartı alsam prombemi çözebilir miyim ?

Bilgisayarı 2012 de topladim
    600w psu
    8gb ram
    Am3+ GA-990XA-UD3 anakart
    Amd Fx 8350 işlemci tam emin degilim modelinden 8cekirdekli
    Şuan sıkıntı yaşatan hd4850 ekran karti var

Bu bilgisayara gt 1030 veya Rx570 ekran kartı almayı planliyorum rx570 destekler mi rx570 oyun konusunda daha iyi gözüküyo ? Yeni ekran kartı sorunumu çözer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarleyDavidson -- 25 Nisan 2020; 17:12:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Aşağıdaki yazılımı Belgelerim klasörüne indirn ve çalıştırın.
    https://www.sysnative.com/forums/pages/bsodcollectionapp/

Açık dosya ve klasörleriniz olmasın. Logları otomatik olarak zip'leyecektir. Bunu gönderin.

Ayrıca en son tarihli minidump dosyanızı da gönderin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: HarleyDavidson

Hocam bilgisayar hiç bir şekilde açılmıyor. Attığım resimlerdeki gibi kalıyor güvenli mod falanda işe yaramıyor
    Arkadaşım umudunu ümidini kırmayayım ama ben donanımcı değilim. Uzmanlığım işletim sistemi ve zararlı yazılımlar üzerine.

Öncelikle bir servise gitmenizi öneririm. Ancak ortam virüs ve her yer de açık değil.

Linux tabanlı bir yazılımı CD ve USB ye yükleyerek sisteme girebilirseniz aşağıdaki yazılım, düşük bir olasılıkla çözüm getirebilir. En azından sistemin açılabilmesine.

https://www.bleepingcomputer.com/download/windows-repair-all-in-one/

Gönderdiğiniz 2. resimde dikkatinizi çekti ise ekran kartı sürücüsünü gösteriyor. Sürücüden ziyade ekran kartınızda sorun olma olasılığı var muhtemelen.

Eğer sisteme girerseniz daha önceki mesajımdaki önerilerimi de dikkate alın.

• Malware Removal kullanıcısına yanıt
    Hocam mavi ekran aldığım da bi kez pc açıldı bende format attım bilgisayar bomboş sonra komple mavi ekran aldim temizleme falanda kurtarmadı şuan kafamda ki soru işareti rx 570 ekran karti alsam nasil bir sonuç alırım işlemci 8350 ile ne olur sorun yaşatır mı yada sorun ekran kartı yerine başka bir bileşen de karşima cikmaya devam ederse

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarleyDavidson

Hocam mavi ekran aldığım da bi kez pc açıldı bende format attım bilgisayar bomboş sonra komple mavi ekran aldim temizleme falanda kurtarmadı şuan kafamda ki soru işareti rx 570 ekran karti alsam nasil bir sonuç alırım işlemci 8350 ile ne olur sorun yaşatır mı yada sorun ekran kartı yerine başka bir bileşen de karşima cikmaya devam ederse
    Logların amacı zaten sorunun ne olup ne olmadığını tesbittir. Sizi bir çok sorundan kurtarabilir. Sorun çözmeye en kolay yoldan başlanmalıdır. Ama logları anlamak da her babayiğidin harcı değil. Onun için loglar üzerinden gidebilen yok. Zaman,emek ve çok bilgi ister.

Kısaca size şunu sök,bunu al diyemem. Emek ve paraya dokunuyor.

Linux CD si ile sisteme girmeye çalışın. Basit ve kolay yol.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.