Şimdi Ara

MAVİ EKRAN HATASI ALDIM. YARDIM EDERMİSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İŞLEMCİ : İNTEL PENTİUM E6600 - 3.06 CİFT ÇEKİRDEK - STOCK FAN [ boşta 35-40 derece yükte max 62 65 derece ]
    BELLEK : 2X Hİ LEVEL 4 GB RAM. BİRİ 1033 MHZ DİĞERİ 1333 MHZ( toplam 8 gb )
    EKRAN KARTI : SAPPHİRE HD 6870 GDDR5 1 GB 256 BİT
    POWER : TURK-O > 500W (12V KANALI ORANGE VE YELLOW : 350W | BLUE 200 W YAZIYOR )
    HDD : SAMSUNG 1 TB 7200 RPM

sistem bileşenlerim bu şekilde ekran kartından verim alamadığımı söylemiştim, forumdan yardımcı oldular islemci darboğaz yapıyormuş. fakat bugun lol oynarken birden bire sistem dondu. 3 5 saniye sonra ekran gitti ve mavi ekran geldi. "Attempt to reset the display driver and recover from timeout failed" yazıyordu error olan kısımda. diğer parantez içindeki hata kodunun resmini çekemedim sistem resetledi ve tekrar açıldı.. bu hata neye işaret?

csgo ve lol oyunlarında 1 saat kadar oynadım. gpu load kesinlikle %50'yi geçmiyor işlemci load ise %99 %100'e kadar çıkıyor. bu ne anlama geliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NychrizStyx -- 9 Eylül 2014; 10:47:40 >

• Ekran kartının driveri güncel mi ?
  • remleri tek tek dene benim başıma daha önce geldi bu şekilde çözmüştüm
  • Guncel otomatik amd driver bulucu indirdim sapphire sitesinden. Ordan yukledim guncel oldugunu dusunuyorum Cdden yukleme yapmadim hic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.