HDD test ve ram testlerini yaptım hiç bir problem görünmüyor . Ancak ara ara donmalar yaşıyorum ve mavi ekran alıyorum sürekli . Mavi ekrandan sonra hatanın neyden kaynaklandığına baktığımda bu hata kodunu aldım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
HDD testini nasıl yaptın? HD Tune veya Crystaldiskinfo ile sağlığını görebilirsin, yavaş şekilde bad sector taraması da yaptır.
Çok farklı sebebi olabilir hocam. Geneli virüs kaynaklı oluyor. Nadir de olsa Harddisk kaynaklı da çıkabiliyor. Virüs taraması yapın sağlam bir programla ve daha sonra disk denetlemeyi çalıştırın bakalım düzelecek mi?
Test sonuçlarım yukarıda ki konuda var pek bir problem görünmediğini söylediler . Virüs taramasını yaptım bir problem gözükmüyor kafayı yemek üzereyim akşam bir ara düzeldi 4-5 saat sabah yine aynı şekilde devam ediyor
Test sonuçlarım yukarıda ki konuda var pek bir problem görünmediğini söylediler . Virüs taramasını yaptım bir problem gözükmüyor kafayı yemek üzereyim akşam bir ara düzeldi 4-5 saat sabah yine aynı şekilde devam ediyor