Şimdi Ara

Mavi Ekran (Fatal Error) Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yardımcı Olacak Arkadaşlara Şimdiden Teşekkür Edip Sorunuma Geçiyorum Son 15 Gündür Daha Önceden Sorunsuz Kullandığım Emule adlı Programı Açtığımda ya Açar Açmaz Yada 3-4 saat Sonra Pc Ya Reset Atıp Sistem Ciddi Bir Hatadan Kurtarıldı Diyor Veya Mavi Ekran Hatası Veriyor ( Physical Memory ile İlgili Bir Hata Mesajı ) Bu Sorunumu Nasıl Ortadan Kaldırabilirim Şimdiden Teşekkürler

• emule yi kaldır kurtul kardeş daha hafif programlar tercih etmeni öneririm.
  • Kardeş İyi Sölüyosunda Şimdi Kıllandım ben Acaba Sadece Emule den Mi Yoksa Emule un Çalışması pc deki Bir Hardware Sorununu mu Tetikliyor Birde Neden Düzgün çalışan Bir Program Birden Saçamalsın Ki
  • Yardımcı Olacak Kimse Yok Mu ?
  • sorularının cevaplarını emuleyı kaldırarak ogrenebılırsın. emule ılgılı 1-2 sorun daha duymustum. bu yuzden kaldırıp dene dedım kardes. acaba emule paylasımın açıkta diger ınsanların bilgisayarına erişmesinden dolayı bir sorunmu kaynaklanıyor? boyle bırsey duymuştum.
  • Sisteminizdeki Memory dizilimi nasıl? Kaç adet ?
  • Emule temp klasörünün yedeğini al bi yere kaldır tekrar kur.
  • sistemimde 1 adet gb ram var ayrıca daha önce kaldırıp tekrar kurdum emule yi ama sanırım ram leri çok yorduğu için veriyor bu hatayı ramlerden olabilir diye düşündüm ama başka hiç bir program yada oyunda bu hatayı vermiyor 1 gece normal şekilde açık bıraktım hiç birşey olmadı ama emule açınca 3-4 saat sona reset veya mavi ekran deli olcam
  • Kaç adet aktarım var.Aşırı yükleniyomusun aktarımlara.Ayrıca Emule ün kurulu olduğu dizindeki temp klasörünün boyutu ne kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.