Şimdi Ara

MAVİ EKRAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYELR BU SORUN 2 AYDİR VAR YETER ARTİK LUTFEN YARDİM EDECEK BİRİSİ YOKMU NASİL COZUCEM...FOTOSU İSE YARARMİ BİLMİYORUM
     MAVİ EKRAN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• azraili23 kullanıcısına yanıt
    sorun yazılımsal hocam anladığım kadarıyla xp de diretenlerdensiniz iyi yapıyorsunuz da arada format atmalı güncellemelisiniz mereti .
    Eski bir bilgisayar .
    -voltajdan olabilir
    -bios ayarlarından olabilir
    ama genel olarak internete baktığımızda bu hatayı alanların %90 ı sistem dosyalarına zarar verdikleri için format atıyorlar.
  • tricore kullanıcısına yanıt
    Hocam benim bilgisayar windows 7 en son surumler mevcut neden oluyorki hayla,yani nasil ogrenirim neden kaykaklaniyor

• azraili23 kullanıcısına yanıt
    Tek tek bütün donanımı test ederek sorunun kaynağını bulmalısın. İnternette test programları mevcut
  • Tesekurler hocam Link verirmisim usta ben bulamadim

• kardeşim banada olmaya başladı ve çoğu yerden öğrendiğim kadarı ile hdd, ram, işletim sisteminden kaynaklanan sorun veya programsal bir sorunların yaptığını anladım. Ram için memtest+86 ve hdd için HD TUNE indirip taratın. zaten indirdiğiniz yerde anlatırlar nasıl olacağını onlardan sorun yok ise sanıyorum ki programsal oluyor . ne yükleiniz en son ve bu oldü diye düşünüp sistem geri yükleme ile o günün geçmişine alın bilgisayarı. Oda olmazsa format atın. ne yazık ki ben herseyi yaptım ve sorun olmamsına rağmen pc yavaş hala mavi ekran :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar mavi ekran veriyor
    5 ay önce açıldı
    Mavi Ekran kitlenme
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.