Bildirim
Mavi Ekran
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ne zamanlar oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderwatcher -- 31 Mart 2014; 2:01:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazen hiç bi program açık deilken bazen oyundayken belli olmuo -
HDTune programını indirip kurun. Error Scan sekmesinden Quick seçeneğini seçmeden tarama yaptırın. Biraz sürebilir sabırlı olun ve işlem sırasında bilgisayarı kullanmayın. Sonuçlarda kırmızı kareler varsa sorun HDD bad sector sorunudur. Sonuçlar tamamen yeşil çıkarsa muhtemelen windows sistem dosyaları (özellikle boot.ini) bir sebepten zarar görmüş olabilir ki format atmak gerekir. Format atmak bir ihtimal bad sector sorununu da giderebileceğinden taramayı boş geçip direkt format atmak da isteyebilirsiniz ancak HDD bölümlere ayrılmışsa (C:, D: vs gibi) format atmak işe yaramayabilir o yüzden taramayı mutlaka yaptırınız. -
ben onu bi ara yapmıştım hiç kırmızı yoktu yeşildi -
quote:
Orijinalden alıntı: --SnakEyes--
ben onu bi ara yapmıştım hiç kırmızı yoktu yeşildi
O zaman ram sorunu olabilir. Ram'leri çıkartıp düzgünce tekrar takın. Farklı slot varsa aynı renk yuvalara takmaya özen göstererek yerlerini değiştirin. Yine olmazsa memtest86 ile 7 döngü ram testi yapın. -
Format Orijnalmı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X