Bildirim
MAVİ DE MSI VR330X 399 DOLAR KAÇIRMAYIN

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
http://www.altivi.com/shop/Product.aspx?pid=6296&cid=171 burda 325$+kdv gibi bir fiyata geliyor
yani 496 YTL -
KARDEŞİM SENİN DEDİGİN VR 320 BİRDE 496 YTL TEK ÇEKİM BEN VR 330X İ 399 DOLAR 12 TAKSİT ALDIM -
quote:
Orjinalden alıntı: kaptan69
KARDEŞİM SENİN DEDİGİN VR 320 BİRDE 496 YTL TEK ÇEKİM BEN VR 330X İ 399 DOLAR 12 TAKSİT ALDIM
hayırlı olsun güle güle kullan kardeş -
Aslında Ati X200M (VR 320), GeForce 6100 (VR 330)'den daha iyi ekran kartı, (http://www.notebookcheck.net)bir de üstüne SD kart okuyucusu var, fiyatı da çok daha ucuz.. keşke bu ilanı s430 siparişimi vermeden önce görseydim..!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotoseyhan -- 23 Mart 2008; 12:21:58 > -
quote:
Orjinalden alıntı: fotoseyhan
Aslında Ati X200M (VR 320), GeForce 6100 (VR 330)'den daha iyi ekran kartı, (http://www.notebookcheck.net)bir de üstüne SD kart okuyucusu var, fiyatı da çok daha ucuz.. keşke bu ilanı s430 siparişimi vermeden önce görseydim..!!!
fiyat gerçekten çok uygun kredi kardı limitim 1500 ytl ancak ex600 alabildim eger limitim yüksek olsaydı vr320 de eşime alırdım -
quote:
Orjinalden alıntı: fotoseyhan
acayip yanlış yoldasın hocam kusura bakma da hem vr320 ye vr330 dan iyi demişin hem de s430 almışsın
1.si 6100 x200m e basar verdiğin siteyi iyi oku
2.si adam enayi mi ucuza satsın daha iyi olanı
bir bilgi verirken doğru olduğundan emin değilseniz vermeyin size tavsiyem
bu 3 alet içinde en alınası alet vr330 dur... aksini söyleyen bilgisyardan anlamaıyordur ya da vr330 u görmemiştir... herkese iyi forumlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 23 Mart 2008; 16:56:09 >
-
VR330'un xp sürücüleri varmıdır. Bilen arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim. -
Eleştirileriniz için teşekkürler, ben siteyi demek tam detaylı incelememişim, neyse işte beni asıl cezbeden, s430 için 696 ytl verdikten sonra vr 320'nin 496 ytl gibi mükemmele yakın bir fiyatının olması.. Arada performans bakımından fark vardır muhakkak, ama 200 ytl daha ucuz sonuçta, SD kart okuyo, bir de celeron'un önbellek daha iyi.. bütçesi kısıtlı olanlar için çok çok iyi bir alternatif olabilir.. s430 sipariş vermemiş olsaydım bunu alırdım.. (oyun oynamasam da olur, eksik kalsın napayım)
Ha ben niye vr330x değil de s430 seçtim? Okuldaki öğretmen arkadaşlarıma aldık bundan sene başında 3 tane, kasa iyi güzel, hatta havalı bile sayılır ama ekranı 13.3 beğenmedim açıkçası, fazla ufak geldi bana bir de ekrana bakınca aynaya bakıyomuşum gibi hissettim, parlak ekranları hiç sevmem;
belki de 15.4'e alışık olduğumdandır, 14.1 idealdir diye düşündüm.. (Keşke öyle bi laptopum olsa ki okulda ufalsın, 12.1 olsun, evde masamın üstüne koyunca 15.4 oluversin.. nerde o günler..
Anlayacağınız arkadaşlar, bi türlü karar veremedim, f/p en iyisi hangisidir.. Bir müddet daha forumlardayım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotoseyhan -- 23 Mart 2008; 21:01:48 >
-
Biz eylül ayında aldığımızda (yaklaşık 6 ay önce) makine rusça linux işletim sistemi ile geliyodu. 3 tane aldım, hepsine xp yükledim, kutunun içinde tüm sürücüler var, hiçbir sorun çıkmadı, makineler şimdilik sorunsuz, yalnızca wireless bazen görüyo bazen görmüyo belki de kullanımdan kaynaklanan bir hatadır bilemiyorum..
Kısacası bu alet varken 14.1 kasa tipinde başka makine bakmak, havaya para saçmak olur.. -
tabbi ki var.
zaten kutunun içinden xp sürücü cd si çıkıyor vr330 aldıgın zaman. sen sadece xp kurup sonra makıne gelen bu cd yı takıyorsun vr330 a.
quote:
Orjinalden alıntı: KeskinSirke
VR330'un xp sürücüleri varmıdır. Bilen arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim.
-
vr 330 oyunumu da oynarım işimi de yaparım filimimi de izlerim heryere götürürüm de her bir işime yarar onsuz hayat olmuyo telefon gibi sırtımda vallaa performans süper sürücüler falan sorun yok alın kaçırmayınn -
ARKADAŞLAR VR 330X FOREVER -
quote:
Orjinalden alıntı: kaptan69
ARKADAŞLAR VR 330X FOREVER
Aynen. Rusca Linux'la geldiği sıralarda almıştım. hala kullanıyorum. neler yapmadım ki; nfs carbon gibi bir takım oyunlar, günlerce açık kalması, arka arkaya filmler, vs vs, tam bir multimedya kullanıcı gibi kullandım nerdeyse. üç ay falan da benim kitaplarımı taşıdığım çantada süründü. hatta bi kere de Ankara Aşti metrosundan aşağı inerken çantayı düşürdüm merdivenlerden aşağı kadar sekti. hala kullanıyorum hiç de bi problem olmadı şimdilik. ev arkadaşım bu bilgisayarı aldığında demişti ki "ben senin üç ayda kullandığın kadar bir sene kullanmam. demek ki sağlam bişeymiş" ve o da almaya karar verdi bu sayede. satış sonrası servisi nasıldır bilmem şimdilik bi sıkıntı yaşamadım adamlara işim düşmediği için bişey söyleyemeyecem. sonuçta artık kendini f/p olarak fazlasıyla kanıtladı diyebilirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X