Şimdi Ara

mavi bilgisayardan alışveriş yapanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mavi bilgisayardan anakart alıcam kargo ya verme süreleri hızlı mı acaba ve güvenilirmi? burdan alışveriş yapanınız varmı?

• Anakart ve Ekran kartını mavi bilgisayardan almıştım 3 gün içinde elime ulaşmıştı...Güvenilir bir firmadır.
  • salı monitör aldım perşembe elimdeydi. kargo, fiyatlar falan güzel ama garantisi nasıldır onu bilemiyorum.
  • sakın alma arkadaş.....teslimat ve ödeme konusunda sorun çıkmaz ama iş garantiye düştümü sürürndürüyorlar....müşteri memnuniyeti beş para etmez bi firma....bende bi kaç ürün alacaktım ama bu garanti konusu yüzünden vazgeçtim...anakart ne marka alıcan bu arada ?
    he asus alırım bozulunca direk çizgiye yollarım ben zaten diyorsan al sen bilirsin...

ama neredenaldin.com adresinde bu firma hakkında hiç iyi yorum yok...adamlar bozuk ürün bile yolluyorlarmış...hepsiburda.com dan alsan daha iyi ya da vatan ya da gigatek
  • sakın maviden alma vatandan al... bu kadar rezil ve çok osrun çıkartan bir aleti hiç alamamıştım... herşeyi çok kötü ne alırsan al bilki garanti diye birşey yok.. tamamen berbat
  • Bence gayet güvenilir bir firma, hiç bir yamuğunu görmedim
  • Eğer mavi'den alacaksan firma güvencesini unut. Direkt servisle kendin muhattap ol her hengi bir arıza durumunda. Yoksa mavi gibi bir firma ile bu tarz ilişkiler içerisinde olmak akıl sağlığı açısından pek yararlı olmuyor!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: lazer__

sakın alma arkadaş.....teslimat ve ödeme konusunda sorun çıkmaz ama iş garantiye düştümü sürürndürüyorlar....müşteri memnuniyeti beş para etmez bi firma....bende bi kaç ürün alacaktım ama bu garanti konusu yüzünden vazgeçtim...anakart ne marka alıcan bu arada ?
    he asus alırım bozulunca direk çizgiye yollarım ben zaten diyorsan al sen bilirsin...

ama neredenaldin.com adresinde bu firma hakkında hiç iyi yorum yok...adamlar bozuk ürün bile yolluyorlarmış...hepsiburda.com dan alsan daha iyi ya da vatan ya da gigatek

hiç açılmamış paketteki ürünün bozuk olduğunu nasıl anlıyorlar acaba

• Evet satışta ve kargo da sorun olmaz kolay kolay ama garantide sürünebilirsin müşteri ilgisi yok.
  • Ben dün öğleden sonra 750 gb samsung hdd spariş ettim onaylanmasına rağmen hala kargoya verilmemiş ürünüm.
    ilk alış verişim ve son olacak gibi görünüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vanilla__

quote:

Orjinalden alıntı: lazer__

sakın alma arkadaş.....teslimat ve ödeme konusunda sorun çıkmaz ama iş garantiye düştümü sürürndürüyorlar....müşteri memnuniyeti beş para etmez bi firma....bende bi kaç ürün alacaktım ama bu garanti konusu yüzünden vazgeçtim...anakart ne marka alıcan bu arada ?

hiç açılmamış paketteki ürünün bozuk olduğunu nasıl anlıyorlar acaba

http://www.neredenaldin.com/MAVI-BILGISAYAR_MAVIBILGISAYAR.html
    http://www.sikayetvar.com/

Bu arada EXA bilgisayarda fena değildir...oraya da bak

• Gigatekte fena değil ilgililer bence, mavibilgisayar bana bozuk ürün yolladı yolladım yapmadan gönderdiler, gittim elektirikçiye adam yaptı kendi.

Birinin şikayeti;

10 gün önce mavi bilgisayardan 64 dolara bi anakart aldım. Ancak kart arızalı çıktığından dolayı iade etmek zorunda kaldım. Aynı karttan ellerinde bulunmadığı için bir kart almak zorunda kaldım. Yeni aldığım kart 59 dolar, yani diğerinden 5 dolar daha ucuz olmasına rağmen dolar yükseldi diye aynı fiyatı ödedim. Ama asıl önemli olan konu şu; ürünün kutusunu mağazada açıp bakmanıza izin vermiyorlar. Kartı aldım eve geldim ve kutuyu açtığımda şok oldum. Kutudan İKİNCİ EL ve TAMİR GÖRMÜŞ, altı lehimlerle ve saçma sapan tellerle tutturulmuş. Hemen aldığım yeri aradım ve durumu anlattım. Bana verilen cevap şu; ürün çalışıyorsa problem ne? Hayatımda ilk defa böyle bir olayla karşılaştım. Bir daha asla Mavi Bilgisayar ın önünden bile geçmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 15 Nisan 2009; 20:01:34 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.