Şimdi Ara

Mavi Bilgisayar Haftasonu indirimi 26-27-28 Eylül

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.890
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Mavi Bilgisayar Haftasonu indirimi 26-27-28 Eylül

Kazancınız Bol, Bayramınız Kutlu Olsun...

# Kampanya fiyatlarımız 26 Eylül 2008 CUMA saat 09:00 ile 28 Eylül 2008 PAZAR saat 23:59 arasında geçerlidir.
    # Lanse edilen fiyatlar Maksimum Kart 6 taksite %4 indirimli fiyatlardır.
    # Kampanya ürünleri için kargo ücretleri müşterilerimize aittir ve sipariş tutarına ilave edilecektir.
    # Mağaza ve web stoklarımız farklılık gösterebilmektedir.

• arkadaslar kamera hakkında düşünceleriniz neler ?
  • ekran kartını kaçırmamak lazım

• Mavi Bilgisayar da az çakal değil Recep İvedik'in tabiri ile, normal dönemde 130 YTL olan sözlükte hem kargoyu alıcıya yüklemiş ki nerden baksanız 7-8 YTL tutar, hem de sadece 11 YTL lik bir indirim yapmış.

Yani bu üründeki toplam indirimi aslında 4-5 YTL civarında...

Akakçe'den bakarsanız zaten Mavi Bilgisayar fiyatının 130 YTL olduğunu göreceksiniz...

http://www.akakce.com/elektronik-sozluk/en-ucuz-polylingua-ro-880-fiyati,010529.html

• quote:

Orjinalden alıntı: kdr_

ekran kartını kaçırmamak lazım

256 mb
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brain Wave

Mavi Bilgisayar da az çakal değil Recep İvedik'in tabiri ile, normal dönemde 130 YTL olan sözlükte hem kargoyu alıcıya yüklemiş ki nerden baksanız 7-8 YTL tutar, hem de sadece 11 YTL lik bir indirim yapmış.

Akakçe'den bakarsanız zaten Mavi Bilgisayar fiyatının 130 YTL olduğunu göreceksiniz...

http://www.akakce.com/elektronik-sozluk/en-ucuz-polylingua-ro-880-fiyati,010529.html

159 diyor bu linkte :D

• bana yazıcının fiyatı çok iyi gibi geldi sizce nasıl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    23-26 Haziran 2020 BİM Aktüel
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aeris

quote:

Mavi Bilgisayar da az çakal değil Recep İvedik'in tabiri ile, normal dönemde 130 YTL olan sözlükte hem kargoyu alıcıya yüklemiş ki nerden baksanız 7-8 YTL tutar, hem de sadece 11 YTL lik bir indirim yapmış.

159 diyor bu linkte :D

Akakçe KDV hariç fiyatları göstermez, farkındaysanız bütün siteler için KDV dahil fiyatları verilir. Mavi fiyatı indirimden önce bindirime uğrattığından dolayı Akakçe'de normal fiyat kalmış...

• quote:

Orjinalden alıntı: mercan99

bana yazıcının fiyatı çok iyi gibi geldi sizce nasıl

Yazıcı konusunda kesinlikle öyle... Eğer içindeki kartuş da tam doluysa zaten neredeyse kartuş fiyatına yazıcıyı da almış oluyorsunuz az uz değil... Yazıcı ihtiyacı olanların kesinlikle kaçırmaması gereken bir fırsat olmuş.

Nitekim ilk tükenecek ürün bu yazıcı, diğeri laptop, diğeri de ekran kartı olur diye tahmin ediyorum...
  • maxtorun fiyatı nasıl?
  • FAkat bu yazicinin kartusu resetlenmeden calsimiyor. Yani kartus dolum isi sakat...

quote:

quote:

Yazıcı konusunda kesinlikle öyle... Eğer içindeki kartuş da tam doluysa zaten neredeyse kartuş fiyatına yazıcıyı da almış oluyorsunuz az uz değil... Yazıcı ihtiyacı olanların kesinlikle kaçırmaması gereken bir fırsat olmuş.

Nitekim ilk tükenecek ürün bu yazıcı, diğeri laptop, diğeri de ekran kartı olur diye tahmin ediyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: mustafacey
    FAkat bu yazicinin kartusu resetlenmeden calsimiyor. Yani kartus dolum isi sakat...

reset gerektiren kartuşlar epson değil mi ? canon da mı bu işe başlamış
  • bu magaza istanbulda yokmu :S
  • bende yazıcıyı alamyı düşünüyorum arkadaşlar.bu resetleme olayı falan nedir benim pek bir bilgim yok.ne dersiniz değer mi almaya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

bende yazıcıyı alamyı düşünüyorum arkadaşlar.bu resetleme olayı falan nedir benim pek bir bilgim yok.ne dersiniz değer mi almaya.

kartuslar cipli oldugu icin herkes doldurumiyor doldursa bile sorun cikabiliyor ama garantili dolum yapilan yerlede sorunsuzca dolduruyorlar
  • hadi arkadaşlar biraz bilgilendirin beni.buradaki yorumlara göre sabah kalkıp almaya gidicem.değmez diyorsanız uykumu bölmeyim boşuna
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkseed

quote:

bende yazıcıyı alamyı düşünüyorum arkadaşlar.bu resetleme olayı falan nedir benim pek bir bilgim yok.ne dersiniz değer mi almaya.

kartuslar cipli oldugu icin herkes doldurumiyor doldursa bile sorun cikabiliyor ama garantili dolum yapilan yerlede sorunsuzca dolduruyorlar

ben kocaelide oturuyorum yani kolay bulabilirmiyim dolduracak yer.
  • quote:

quote:

ihtiyacım var kesinlikle sabahtan gidecem

• bi arkadaş kartuşunu doldurmanın 35 ytl falan olduğunu söledi.kafa mı yaptı benle yoksa doğrumu
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkseed

quote:

Yok öyle birşey, bende MP160 var, kartuşları PG-40 ve CL-41 ve cescesordan aldığım mürekkeplerle kendim dolum yapıyorum. Tek problem yazıcının üzerindeki kartuş bitti uyarı ışıkları yanıyor, bazı forumlarda yazım esnasında uyarı verdiği filan söylenmiş ama öyle bir problemle karşılaşmadım. MP140 ın içinden PG30 ve CL31 kartuş çıkıyormuş, ama PG40 ve CL41 de oluyormuş. Sonuçta kartuşları doldurulabiliyor...

http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=116&modelid=15294#SNAModelSuppliesAct

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.