Şimdi Ara

Mavi Bilgisayar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
6.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya ben birsey soracam teknosadan bir calisan arkadasa laptop bakarken mavibilgisayarda satilan sony dizustulerin garantisi yok dedi olurmu falan dedim adamlar kendi servisinde yapiyor lar sony servisine gitmiyor urunler dedi demekki baska marka laptop alsakta mi onlar yapacak anlamadim dogrumu sizce

Orjinalden alıntı: kostebek

geçmiş olsun kötü bir durum arkadaşlar Bilgisayar veya sarf malzemelerinde daha çok Gold tercih ediyorum servis kaliteli mükemmel. 3 kez dvd-rom umu götürdüm dvd seçiyor diye hepsinde yenisini verdiler 3. de artık ellerinden kalmadığı gerekcesiyle bir üst modeli verdiler :)

iyiki varsın gold ;)

aynen yılların tecrubesi sonucta
  • merhaba, bende de 5024 var ve aldığımdan beri baya bi sorun çıkardı.ilk başta,normal çalışırken ısı 84den aşağı inmiyordu,hoparlörden çok az ses çıkıyordu ve oyun oynarken sık sık kapanıodu.servise ilk olarak bu sebeplerle götürdüm.sözde hoparlörleri değiştirip geri verdiler.geri alırkende infronic ram in bozuk olduğunu söyledi.mavi de ram'i değiştirdi.kapanma sorunuyla tekrar infronice götürdüğümde rami in yine bozuk olduğunu söylediler.mavi ise çalıştığını iddia etti.bu arada tabiki kapak menteşelerinden çatladı neese ki kapak değiştirildi(hatta sevisteki adam bilg i yanlış açıp kapadığımı söyledi.ona göre kilit kısmını açıp kapağı iki ucundan tutup açmam gerekiomş.kendisi göstermeye kalkınca da yanındakinden bilgiayarn alt kısmını tutmasını istedi.yani laptopı iki kişi açmak gerekiomuş.onu da öğrendim )
    fakat sonradan takılan ram in uyumsuz olduğunu ve deiştirmeleri gerektiğini söylediler.yeni ramlerin gelmesini yaklaşık 2 ay kadar bekledim ama hala bilgisayar arada kapanıo.kapatmaya çalıştıkça da kendi kendine geri açılıyor,pili ve fişi çıkarınca mecburen kapanıo şimdi tekrar maviye götürmem gerekio ve ben artk bıkmış durumdayım.mavi ve acer lafını duymak istemiyorum
    5 kere servise gittiği için bende mahkemeye vermeyi düşünüyorum fakat mavi, tpmle infronicin servise gitme sayılarının beraber sayılmayabileceğini söylüyor(onlar da tam olarak bilemiyorlarmışş!!!).o yüzden kararsız kaldım.sizce servise gitme sayıları beraber sayılarak mı mahkemede işlem görür?

yardımcı olursanız sevinirim...

• Forum kurallarını okuyun, özellikle 16. maddeyi...
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.