Şimdi Ara

MAUSE VE KLAVYELERE DİKKAT!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • optik mauseların nedenpc kapalıyken açık kaldıklarını biliomuydunuz çünkü pc fişa bağlı olduğu sürece usb girişlerine enerji verir.Bunun için fişi çektikten 10 dakka geçmedin mausenuzu ve klavyenizi çıkarmaın !!!!!

• yani? pek bişey anlamadımda çünkü p3 500 makina var ve makina kapalı iken mouse elektrik gitmiyor? belki yeni makinalarda farklıdır .
  • on dakika geçmeden çıkarmama nedenimiz nedir? çıkarırsak zarar mı gelir neden=?
  • gelir çünkü 10 dakkaya kadar elektirik akımı devam edior...
  • Tamam bu anakartın bir özelliği ve kapatabiliyor benim bildiğim..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: mikrofonda_ceza

gelir çünkü 10 dakkaya kadar elektirik akımı devam edior...

Akım gelmesine rağmen mouse'u çekmemizin neye ve ne gibi bir zararı olabilir, açıklarmısın?
  • bence saçma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve mouse takılmaları
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FAZLIKAZAK -- 15 Ağustos 2006; 10:33:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mikrofonda_ceza

optik mauseların nedenpc kapalıyken açık kaldıklarını biliomuydunuz çünkü pc fişa bağlı olduğu sürece usb girişlerine enerji verir.Bunun için fişi çektikten 10 dakka geçmedin mausenuzu ve klavyenizi çıkarmaın !!!!!

haklısın katılıyorum
    sadece farelerde deil. USB girişi olan bazı şeyler kasa kapalıyken bile elektrik alır. Mesela benim dijital fotomakinamın şarzını USB girişinden yapıyorum
  • coğu anakartta zaten bi jumper ile usblerin enerji beslemesi iptal edilebiliyor. eğer jumperdan kapatırsanız sorun olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.