Şimdi Ara

Mause Tek tık ı çift algılıyor...Mause Sağlam...Lütfen içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evt arkadaslar sıkıntı şu mause saglam olmasına rahmen ve klasık denetım masasındakı mause ayarları cıft tıklama hızı vs bılındıgı gıbı olmasına rahmen mause tek tık ı cıft algılıyor dosyaları tek tıkla secmeye calısırıken cıft algılıyor ve acıyor explorer de sayfaya gerı yukleyecegımde tek tyıklıyorum ama cıft algılıyor ve taa google ye gerı donuyor vs. Sebebı ne olabılır ? Mause saglam sorun windowsla ılgılı gıbı duruyor

• xp de bunu bi ayarı vardıda yani istersen tek tıklıyodu istersen çift tıklama ile açıyodun ama o sadece klasörlerde felandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: saameet_06

evt arkadaslar sıkıntı şu mause saglam olmasına rahmen ve klasık denetım masasındakı mause ayarları cıft tıklama hızı vs bılındıgı gıbı olmasına rahmen mause tek tık ı cıft algılıyor dosyaları tek tıkla secmeye calısırıken cıft algılıyor ve acıyor explorer de sayfaya gerı yukleyecegımde tek tyıklıyorum ama cıft algılıyor ve taa google ye gerı donuyor vs. Sebebı ne olabılır ? Mause saglam sorun windowsla ılgılı gıbı duruyor

hocam mouse'ta fiziksel bir sorun olmasın? olmadı kendine sağlam bir mause al. eğer isterseniz size trust silverstone game mouselerini tavsiye ederim :) iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassiumd -- 23 Temmuz 2012; 16:59:26 >
  • Bende zamanında razer impretor vardı ve aynı sorunla karşılaşmıştım o zaman araştırma sonucunda mausun içini açıp temizlemistim ve bi sprey kullanımistim adini unuttum ama yağlı ve yağsız olarak ikiye ayrılıyordu yağsız olanı kullandım ve sorunu bu şekilde çözmüştüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassiumd

quote:

evt arkadaslar sıkıntı şu mause saglam olmasına rahmen ve klasık denetım masasındakı mause ayarları cıft tıklama hızı vs bılındıgı gıbı olmasına rahmen mause tek tık ı cıft algılıyor dosyaları tek tıkla secmeye calısırıken cıft algılıyor ve acıyor explorer de sayfaya gerı yukleyecegımde tek tyıklıyorum ama cıft algılıyor ve taa google ye gerı donuyor vs. Sebebı ne olabılır ? Mause saglam sorun windowsla ılgılı gıbı duruyor

hocam mouse'ta fiziksel bir sorun olmasın? olmadı kendine sağlam bir mause al. eğer isterseniz size trust silverstone game mouselerini tavsiye ederim :) iyi forumlar

Wallahı mause ole atılacak bısı degılkı 220 tl lık bısı razer naga molten specıel edıtıon :) normal laptop a taktıgımda sıkıntı yok alıorum pc ye baglıorum nedense ayarlar normal olmasına rahmen sorun dvm edıor win. kaynaklı olabılırmı dıye dusunmeye basladım

• Kızmayın ama şu Mause sözcüğünü nerden duydunuz ? Bütün Türkler böyle yazıyor valla

Mouse onun doğrusu

Konuya gelince mouse'un içini açabiliyorsanız o tıkların altında toz birikebiliyor veya yapışkan falan birşey döküldüyse klavye-mouse temizlemek için köpükler var onlardan alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayınalpbey

Kızmayın ama şu Mause sözcüğünü nerden duydunuz ? Bütün Türkler böyle yazıyor valla

Mouse onun doğrusu

Konuya gelince mouse'un içini açabiliyorsanız o tıkların altında toz birikebiliyor veya yapışkan falan birşey döküldüyse klavye-mouse temizlemek için köpükler var onlardan alabilirsiniz

wallahı o hep azımızla okudugumuz sekılde yazmamızdan :D yanlız sole bı tesaduf var sorun 1 bucuk ay evvel basladı . 1 bucuk ay evvel format atmıstım attıktan sonra 2 hafta gectı ve sorun basladı sonra ssd aldım tekrar format attım yıne duzeldı sıkıtı yok ve 2 hafta gectı yıne basladı . kurulan windows un yaklasık 2 hafta sonra arızanın baslaması tesaduf degıl gııbı gelıo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Denetim masasında bi ayar var mesela klasöre çift tıklamakla uğraşmak yerine tek tıklıyosun vs. Denetim masasında Fare ve diğer aygıtlara bi bak derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kızmayın ama şu Mause sözcüğünü nerden duydunuz ? Bütün Türkler böyle yazıyor valla

Mouse onun doğrusu

diğer arkadaşa katılıyorum :) elime hangisi gelirse ona basıyorum dikkat ederseniz birinde mouse diğerinde ise maus yazmışım :) ve konu içinse eğer mouse'nin garantisi varsa ve hala düzeltemediyseniz garantiye gönderin, en sağlam olanı yaparsınız :)

• quote:

quote:

Mouse onun doğrusu

diğer arkadaşa katılıyorum :) elime hangisi gelirse ona basıyorum dikkat ederseniz birinde mouse diğerinde ise maus yazmışım :) ve konu içinse eğer mouse'nin garantisi varsa ve hala düzeltemediyseniz garantiye gönderin, en sağlam olanı yaparsınız :)

cok garıp su an duzeldı mause gıdıp gıdıp gelıoor anlamadım 1-2 hafta boyle saglam takılrda yıne bozulursa garantıye yollıcam artık

• quote:

quote:

quote:

Mouse onun doğrusu

cok garıp su an duzeldı mause gıdıp gıdıp gelıoor anlamadım 1-2 hafta boyle saglam takılrda yıne bozulursa garantıye yollıcam artık

evet bencede göndermelisiniz :)

• Hocam mausunda tek tuşla 2 kere yapan tuşu kullanıyorsan sorun yapar benimki hemen bozulmuştu.Şimdi yeni aldım öyle bir sorun yok pilleri değiş sorun yapıyorsa değiştir sorun mausdan kaynaklı çünkü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.