Şimdi Ara

Matthew McConaughey Fan Club

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dallas Buyers Club ile zirve yapmaya başlayıp devam ettirdiği kariyeri kendisini çok fazla ön plana taşıdı. Bu sayede hem kendisinin oyunculuğunun ne düzeyde olduğunu gördük hem de hayran olduk. Forumda konusunun açılmadığını farkettim ve hemen bu konuyu açma ihtiyacı hissettim. Üstadın hayranlarını bu konuya bekliyoruz...

Hayatı ve Filmografisi

69 Texas doğumlu Matthew McConaughey, bulunduğu her ortamda en yakışıklı, en başarılı ilan edilen havalı bir tipken, aile işi petrol istasyonuyla ilgilenmeyip avukat olmayı düşünüyormuş. Okuduğu bir kitaptan etkilenip 21 yaşında aktör olmaya karar vermiş ve hukuktan filme geçiş yapmış. 1993’te ilk önemli filmi Dazed and Confused’da Milla Jovovich ile rol almış. 1996’daki A Time to Kill’e kadar da vasatın altında filmlerde oynamış hep. Başlangıçta O’na Hollywood kapılarını açan yakışıklılığının 40 yaşına gelene kadar başına bela olduğunu düşünmüşümdür hep. Aynı şeyi, yani yakışıklıklarının yeteneklerini gölgelediğini düşündüğüm Brad Pitt ve Lenardo di Caprio vardır bir de. Ama onlar pek ödüllendirilmeseler bile hep harika filmler seçip, harika oyunculuklar sergilerken, bence Matthew inadına berbat seçimler yapıp, kendini baltalayıp durmuş.

96’da John Grisham romanından uyarlama olan A Time to Kill’de Sandra Bullock, Samuel L. Jackson ve Kevin Spacey karşısında züppe avukatı oynayarak büyükler ligine girmiş oldu. 1997’de önce Judie Foster ile Contact’da, sonra da Morgan Freeman ve Anthony Hopkins ile Amistad’da oynayarak yerini pekiştirmek üzereydi ki, kendi skandalında başrolde buldu kendini. Texas’da komşuların yüksek ses şikâyeti üzerine evini basan polis, Matthew’u çıplak halde bongo çalarken buldu, bir de üstüne evde marijuana çıkmıştı. Küçük bir para cezası ödeyerek paçayı sıyırdı ama sonraki 15 sene, bana göre berbat film seçimleri yapıp kariyerini ertelemeye devam etti.

2000’li yıllar boyunca hoş ve fazlasıyla boş filmlerde oynadı. Bu filmler arasında “How to Lose a Guy in 10 Days (2003) filmini dışarıda tutuyorum, kendisi hoş ve boş filmlerin kralıdır bana göre. Komedi – Romantik Komedi arasında gidip gelen film seçimleri, Matthew McConaughey’i yapımcılar için Pamela Anderson’ın erkek versiyonu haline getirdi. Bir taraftan kendisi de pek şikâyetçi değildi diye düşünüyorum. Sonuçta 2006’da Miami Beach’de üstsüz jogging yaparken bilerek ve isteyerek tüm dünya magazinine malzeme olmuştu.

Unutmayalım ki McConaughey’in O’nu bu yıl Oscar adayı yapan Dallas Buyers Club filminden sadece 1 yıl önce Magic Mike filminde striptiz yapıp, kaslarına yağ sürüyordu. En fenası da 2008 yapımı Surfer, Dude filmiydi herhalde, filmin tamamında konuşan kas yığını gibiydi. Woody Harrelson’ın da Matthew McConaughey’in de böyle filmlerde hangi akla hizmet oynadığını anlamak imkânsız.

Tüm bu kötü film seçileri devam ederken, 2008’de Brezilyalı kız arkadaşı Camila Alves’den bir oğlu oldu, 2012’de evlendiler, şu an 3 çocukları var.

- Kurucu -

Ed Wood

Onur Üyesi

• Howard Stark

Üyeler

ratch

Abinos41

AH.C

BrazzerstakiKelAdam

Nymphetaminê

CompLamia

Hanzee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed Wood -- 10 Şubat 2016; 3:41:04 >

• Onur üyesi olarak ekle!!!!!!

Alright Alright Alright!

Edit:Teşekkürler !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 7 Kasım 2015; 21:50:02 >
  • Interstellar ile sevdiğim oyuncular arasına girdi. True Detective`de de çok iyiydi. Umarım sağlam filmlerde yer almaya devam eder.
    Ekle

En çok da sesine hayranım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 7 Kasım 2015; 20:52:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekle.Rust Cohle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanların başarılı aktörü. Ama öncesi için aynı şekilde konuşamam.

.
    .
    .
    .

Düzenleme: Bunu da eklemezsem olmaz. Interstellar filmini izlemeyenler için spoiler içerir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AH.C -- 7 Kasım 2015; 21:21:03 >

• True Detective dizisiyle tanıştım yavaş yavaş filmlerini izliyorum sesi, mimkleri falan baya hoşuma gidiyor hele birde sigara içişi var içmeyen adamı sigaraya başlatır Ekle
  • Ekle hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adam tepeden tırnağa tam bi karizma, ilk true detective le tanıdım, intersteller da da hayranlıkla izledim, sevilmeyecek adam değil gerçekten, benide ekle hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.