Şimdi Ara

Matrix Online Oynayanlar Buraya..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çarşamba günü alıyorum oyunu kısmetse.. geliyorum aranıza =)

• daha detaylı bilgi verseniz ???
  • oyuna aylık para veriormuyuz? internetten siparüş verecemde ???
  • quote:

arkadaşlar size şöyle anlatayım.. kredi kartımın limiti dolduğu için aynı gün bana mail attılar ve bu sorunu giderene kadar oyuna login olamayacağımı söylediler..düşünün ki bazı arkadaşlar boşa para verip oynamayın gelin şurdan indirin falan demiş..ayrıca oyunu internet bağlantısı olmadan açamıyorsunuz bile(oyun içi menüye giremiyorusunuz) açılır açılmaz ufak bi pencerede kullanıcı adı ve şifrenizi soruyor ve akabinde doğrulama yapıyor warnerbrostan. yani oyunu korsan indirip orjinal serverda oynamak imkansıza yakın..ancak emule server da olur belki ama ben daha açabilenini görmedim(bir ara bir forum sitesinde birisi açabileceğini iddia etti milleti heveslendirdi, sonrasında "ya beyler kusura bakmayın adamlar çok yüksek güvenlik kullanıyor" dedi yani daha oyunu açtığınızda warnerbrosla olan bilgi alış verişini bile kendilerine yönlendirmeyi başaramamışlar...uzun lafın kısası oyunun fiyatı değişiyor en ucuz olarak sendit.com a bakın derim ben almak isteyenler için, ayrıca aylık 14$ sabit ücreti var buda ekstreye 20.71YTL ye tekabül ediyo(sanırım içinde bitakım vergilerde var emin değilim ama ekstrede aynen böyle yazıyordu)...tavsiyem oyunu matrix "fan" ı değilseniz almamanız yönündedir..çünkü oyun bir yerden sonra peşin hükümlü olanları çok kolay sıkabilmektedir(kişisel kanaatimdir)...sanırım yeterince açıklayıcı oldum...saygılar

Google da arattırdım bunu bulabildim :)

2006 başlarında bende arıyordum oyunu netten indireyim dedim ama paralı olduğu için vazgeçmiştim
    Bu aralar yeni oyunlar arıyorum bunların başındada matrix online geliyor :)

Oyunun kendi orjinal serverinda oynarsaniz para vermeniz gerekiyor aylık ;)
    Ama Free Serverlarda Mevcut :)
    Bknz:http://www.topgamesites.net/matrixonline

işin tuhaf yanı oyunun orjinalini nereden alabileceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApoCaLYpSe_35 -- 24 Aralık 2006; 18:40:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight Online Demek...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.