Bildirim
matrix modüle nasıl key girerim

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
aynı topici birden fazla açmana gerek yok
key sitesi modüle nasıl gireceğini bilmiyorum.ama cihazın ne
http://www.luxsat.be/NEW%20WEB%201/keypages/Keys.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozmenramazan -- 7 Mart 2005, 16:48:41 > -
arçelik -
arkadaçlar hala çözüm yok yapamıyorum yardım edin -
cihazın arabirim menüsüne gir orada modulun versiyonunu görürsün üzerine kumanda ile ok le
açılan kısımdan setup yazan yere ok le edit cas key bölümüne gir şifreleme sistemlerini görürsün
hangi şifreleme sistemine ait şifreleri gireceksen o bölüme gir paket isimleri karşıa çıkar hangi paketin şifrelerini gireceksen üzerine gel ok le açılan kısımda şifreleri görebilirsin değişeceğin satırın üzerine gel ok le karşına _ _ _ 3 rakam girebileceğin bir yer çıkar şifreleri 3 er 3 er gir birttiği zaman save diye bir yazı çıkar kaydet çık.
Module girilecek şifreler DEC olarak verildiğinden toplam 24 haneden oluşur sen şifreleri 3 er 3 er girdikçe yukarıya key olarak yazıldığını görebilirsin cihaza girilecek şifrelerle karıştırma onlar 16 hanedir.
kolay gelsin. -
teşekkürde birde şifreleri nerden bulacagımıda yazsaydın keşke ama yinede sağol -
quote:
Orjinalden alıntı: aym82
teşekkürde birde şifreleri nerden bulacagımıda yazsaydın keşke ama yinede sağol
Güncel keyleri burada bulabilirsin arkadaşım -
sağol arkadaşım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X