Şimdi Ara

Matrix i izlemiş anladığını düşünen ve hatırlayıp bana yardımcı olabilicekler içeri. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3d olarak matrix 4-5-6 çekilmeli bence şu james cameronun 3d kameralarıyla
  • matrix4 TRİNİTY megan fox olcak
  • ya arkadaş amma büyüttünüz basit bi filmi.neo triniti morfeus makinelerle savaşıyor.arada neo ve kız arasında bişeyler oluyo,sonra yine makinelerle savaşıyorlar.çakma terminatör işte.gerisi millet merak yapsın diye yapılan akıl oyunları.malum filmi anlamadığını sanan adamlar 3-5 sefer daha sinemaya gitsin diye.o zamanlar torrent,dvd filan yok tabii şimdiki gibi.elin mahkum 1 bilet daha alacan.adamlar zeki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: z for zambrotta

ya arkadaş amma büyüttünüz basit bi filmi.neo triniti morfeus makinelerle savaşıyor.arada neo ve kız arasında bişeyler oluyo,sonra yine makinelerle savaşıyorlar.çakma terminatör işte.gerisi millet merak yapsın diye yapılan akıl oyunları.malum filmi anlamadığını sanan adamlar 3-5 sefer daha sinemaya gitsin diye.o zamanlar torrent,dvd filan yok tabii şimdiki gibi.elin mahkum 1 bilet daha alacan.adamlar zeki.

dar gelirliliğin alemi yok kardeşim 10 kerede gidebilirsinkardeşim diyorum çünkü biz korede herkese kardeşim diye hitap ederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sizler için -- 10 Mart 2011; 10:41:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

matrix4 TRİNİTY megan fox olcak

harbimi la
  • dostum basit falan diyorsunuz. bazı islamcılar aralarındaki konuşmalarına şahit oldum ardından şoktan çıkamadım. matrix ve sanırım armagedon olması lazım bu filmlerin kıyametle ilgili konular olduğunu anlatıyorlardı hatta kurandan bahssettiler. hz. adem 10. adem olduğunu sonra en sonuncu olarak dünya ya geldiğini. 2012 de kıyametin kopasıyla ilgili de şunları söylediler dünya yerlebir olmayacak 2012 yeni bir çağ olacak, o tarihten itibaren hz. isa gelebilir. 40 yıl boyunca dünyaya iyilik hakim olacak falan filan.ondan sonra (http://www.okuyucu.org/f337/kuran-y-kerimdeki-ufoloji-2-a-37987.html ) şurayı sonuna kadar okuyun. anlatamayacağım daha doğrusu anlatmaya korktuğum şeyleri duydum. nerden veya kimden duyduğumu sormayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brobiy -- 10 Mart 2011; 10:54:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: brobiy

dostum basit falan diyorsunuz. bazı islamcılar aralarındaki konuşmalarına şahit oldum ardından şoktan çıkamadım. matrix ve sanırım armagedon olması lazım bu filmlerin kıyametle ilgili konular olduğunu anlatıyorlardı hatta kurandan bahssettiler. hz. adem 10. adem olduğunu sonra en sonuncu olarak dünya ya geldiğini. 2012 de kıyametin kopasıyla ilgili de şunları söylediler dünya yerlebir olmayacak 2012 yeni bir çağ olacak, o tarihten itibaren hz. isa gelebilir. 40 yıl boyunca dünyaya iyilik hakim olacak falan filan.ondan sonra (http://www.okuyucu.org/f337/kuran-y-kerimdeki-ufoloji-2-a-37987.html ) şurayı sonuna kadar okuyun. anlatamayacağım daha doğrusu anlatmaya korktuğum şeyleri duydum. nerden veya kimden duyduğumu sormayın.

Böyle birşey olabilir. UFO sırf biz uzayı katledeceğimiz için topluca saldırabilirler ben inanıyorum. Dünyayı güzelleştireceğimize bırakıp uzayla ilgileniyoruz yeni yaşam gezegeni arıyoruz. Dünya yetmiyor mu yahu

• zaten islam dünyanın 6 günde yaratıldığını söyler. mimarın neoya sen 6.sın demesi buna bir göndermedir. asıl tanrı tasviri kahindir. neo ise mehdi.
  • beyler belki zionun olduğu gerçek dünya da bir simulasyondu. neo öldüğü zaman direk şu anda bulunduğumuz dünyada uyanmıştır yada daha bir sürü katman vardır.
  • Akşam serisini indireyimde tekrar izleyeyim zaten canım sıkılıyor
  • The Animatrix'i izleyin orda anlarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep Dream

Akşam serisini indireyimde tekrar izleyeyim zaten canım sıkılıyor

izleyelim bro ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 10 Mart 2011; 11:44:32 >

• quote:

Matrix i izlemiş anladığını düşünen ve hatırlayıp bana yardımcı olabilicekler içeri.

bu benim gifim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

quote:

Matrix i izlemiş anladığını düşünen ve hatırlayıp bana yardımcı olabilicekler içeri.

bu benim gifim

Senin olabilir izin verdim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

quote:

bu benim gifim

Senin olabilir izin verdim

/>

• adam makina kasınca format atıyor olay özetle bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: marantz

quote:

matrix4 TRİNİTY megan fox olcak

harbimi la

Kontratı imzalarken gördüm diyorum ordanda durumcuye gittiler bununda şahidi var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.