Şimdi Ara

matrix de dikkat etmediginiz olay!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadas neo nun sentinelleri nasıl durdurdugunu onu anlayamadıgını soylemis ama sanırım hepiniz filmdeki cok ince bir ayrıntıyı ve mesajı kacirmissiniz. Neonun boyle birsey yapacagi belli olmustu zaten. İlk filmden there is no spoon hikayesini sanal ortamda biliyorduk. 2.film dede ilk film den tanıstıgı cocugun neo nun hayatını kurtardıgı kişi aracılığıyla o kaşığı gönderdiğini gorduk. Amaaa asıl ayrıntı o cocugun bu kaşığı matrix de degil gercek hayatta gondermesiydi. O bize bu guclerin gercek hayatta da olabilecegini zaten gostermisti kimse o ayrıntıya dikkat etmemis. Ben 3 filmden buyuk bir bomba bekliyorum ama yazanlar bunu düşünmüşmüdür onu bilemiyorum yine olursa bence matrix icin super bir son olur. Neo matrix i yok eder ama gercek hayat sandıklarıda aslında yine matrix in bir parcasıdır ve matrix kendi icinde olusturdugu sanal matrix i yok ederek hala sanal bir dunyada olduklarını anlayamayan dusmanlarına karsı hala guvende hayatını surdurur.İşte matrix için mukemmel son :) Allah' ım ben neden film yazmıyorum :D

• :))
    baya etkileyici bir son.
  • Ya o cocuk da neo ve digerleri gibi matrix'ten çıkarilmis insanlardan biriyse... Bence bu kesin bir ipucu degil. Matrix'teki herkes hayal degil ki. Unutmayin Neo'da o matrix'de herkes gibi birisiydi...
  • neo özellikle seçilmiş bir insandı.Matrix in önceki versiyonlarında da seçilmiş kişiler (insanlar vardı)onlarda zamanında white rabbit i izledi ama başarılı olamamışlardı..
    fcaglayanın kurgusu harbi güzel +1
  • kurgu guzel
    bence gercek sandigimiz zionun oldugu dunyada matrix çıkarımı olabilir.
    matrixteki mantiksizlik boylece aşılır.
  • ufaktan kafayı çizdik herhalde :))
  • rüyaları rüya gerçekleri gerçek yapan önyargılarımız ve alışkanlıklarımızdır....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by aoerdurak</i>
    <br />Ya o cocuk da neo ve digerleri gibi matrix'ten çıkarilmis insanlardan biriyse... Bence bu kesin bir ipucu degil. Matrix'teki herkes hayal degil ki. Unutmayin Neo'da o matrix'de herkes gibi birisiydi...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Ne dedigimi tam anlayamamissin sanirim orda soylemek istedigim cocugun gercek yada sahte oldugu degildi o cocukta kurtarilmislardan biri olabilir ama onemli olan o cocugun gercek hayatta da o kasigi egerek neo ya mesaj gondermesiydi bence. Tabi ikinci soyledigim de bunlarin gercek hayat sandıklarininda aslında matrix in bir parcasi olma olasiligi. Hatta acaba matrix bizide bunlarin sadece bir film olduguna inandirmaya calisarak kandiriyor olabilir mi acaba Hahaha Ay alacaka karanlık kuşağına döndürdüm filmi

• Hahaha Ay alacaka karanlık kuşağına döndürdüm filmi +1
  • fcaglayan hakkaten son zamanlarda baya uçuk planlar yapıyosun galiba. 3 vakte kadar daha aydınlık bir gelecek görüyorum sana.
    ama bi noktada benden peki film de neo nun MatriX i kesin olarak yok edeceğinden neden eminsin.
  • İyi güzel de fcaglayan, kaşığın bir güçle eğildiğini görmedik ki. Yani bu mesaj gerçek dünyada güç kullanılabilmesini kanıtlamıyor ki.

Öte yandan, başka bir topic'de belirttiğim gibi, aslında Zion gerçek değil. Bu kesin.

Bence de matrix bize, film izlediğimiz hissini vermiş olabilir.
  • evet bende matrix içinde matrix olduğunu düşünüyorum yada iç içe olmasalar bile önceki 5 matrix in hala varolduğunu ve 6. ile bi ilişkileri olduğunu düşünüyorum ve bence ordaki herşey program yani neo ile morpheus bile program ve matrixi yok etmeye çalışan başka bi programın alt programı yani iki ayrı bağımsız program var ve bunlar savaşıyor filimdeki herşeyde ya matrixin yada diğer programın alt programı bence bakalım ilerde nolcak ?
  • eah arkadaşlar illa matrixteki kaşığın o neoya werilen kaşık olmasına gerek yok :))
    yani o kaşık zionda da üretilmiş olabilir.
  • evet bu da doğru o kaşı sadece sembol de olabilir orda yalnız neo nun sentinelleri nasıl durdurduğu sorusu akla takılıyor
  • abi neonun yerinde Mark Dacascossu oynatacaklardı bunlar işi bilmiyo
  • kaşığın o kaşık oldugunu sonucunu çıkarmadım ama dikkat ettiyseniz o kaşıkta deforme olmuştu sanki çekiçle felan dövülmüş gibi yani çocuk onuda eğip bükmüş gerçek hayatta yada neo nun gerçek hayat sandığı gerçek hayatta :D Peki biz nasıl eminiz matrix de olmadığımızdan :P
  • Arkadaşlar bilgisayarda biri beyaz tavşanı takip etmemi soluyo ne diyim :P
  • sie! de...eheueheu
  • Ben 3. nünnde son olacağını düşünmüyorum, daha devam edercek diyorum bilmem siz ne düşünürsünüz,
  • Tabi ki canım bu son bulsa bile 3.sünde ki kesin açık bir kpaı kalacatır tahmin ettiğimiz şekilde bitmese bile. O da olmazsa zaten bu altıncısıymış daha sona starwars daki gibi matrix in başını çekmeye başlar lar :) Kısacası bu filminde b.kunu çıkarmadan bırakmazlar :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.