Şimdi Ara

matlab,fortran,c

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir inşaat mühendisliği öğrencisi olarak bu üçünden birini seçmem gerekiyor, hangisini seçmem lazım? Kullanışlılık ve basitlik açısından karşılaştırabilir misiniz?

• Fortran'ı unut çok eskidi..

Matlab dersen matematiksel hesaplamalar için C'ye göre daha üstün seçebilirsin

ama benim ne yapacğaım belli dğeil her yönden proje çıkarabileyim diyorsan C'yi seçebilirsin.

Ama bence C'yi seç
  • fortran dışında diğer 2sini seçebilirsin.
    matlabde grafik çizdirme ve kök bulma(matris) vs matematiksel işlemler için çok kullanışlı fakat diğer kısımlarını pek bilmiyorum.
    ama c programlama dili ilerde başka alanlarda işine yarayabilir ve pek zor değil.bende c öneririm
  • Matlab
  • fortran eski ama nası bi şeydir bilmem

matlab kolay

C en önemlisi.

bence C seç
  • iş ciddi olursa fortran hepsini döver eski olmasına rağmen.eksiği eski olması ve çok kod yazmayı gerektirmesi.

c zaten temel yapıtaşı.neye başlarsan başla yolun c den geçer bir şekilde.

matlab bence her açıdan lider.piyasadada çok kullanılıyor,ilerde işe girerken matlaba hakm olman seni anavtajlı kılar.
  • c yi ve fortranı her türlü öğrenmen lazım
    matlab ise bunları daha kolay nasıl kullanacağını gösterir :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    #JAVA GUI PROGRAMLAMA DERSLERİ#
    13 yıl önce açıldı
    CCS PIC C Compiler PCWHD indirme ?
    13 yıl önce açıldı
    c# Matrisler
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim.Genel olarak c öne çıkmış gibi ama ben konuyu biraz daha derinleştirmek istiyorum

En kısa sürede hangisini en iyi şekilde öğrenebilirim; ders saati 70 c için yetersiz gibi, matlabın içeriğindeki bazı konuların matematik kısmı biraz zorlayıcıymış benim henüz görmediğim konularda var, fortran çok eskide kalmış şuan geçerliliğini yitirmiş gibi.Kesin bir karar veremedin henüz ama yarın mutlaka seçmem lazım.
  • 70 ders saati demek aşağı yukarı pointerları bitirmek demek zaten dosya işlemleri şuanda işe yaramaz yani asıl işine yaracak kısım için 70 saat yeterli sayılır he birşeyler çıkarabilirmiyim diyorsan 1000 saat bile az gelir o sana kalmış sen kendini geliştireceksin eğer geliştirirsen 70 saat fazlasıyla yeter
  • c sınavları bilgisayar karşısında kağıt üstünde olcak
    matlab den büsürü ödev verilcek

okulunda öğretilen matlabde c de kendi başına 5 günde öğreneceğin şeyler
    notun iyi olsun, okurken yardımı dokunsun istersen matlab
    ben çanı severim, kağıda program yazarım dersen c
  • ben de inşaat mühendisliği öğrencisiyim ve aklımda aynı sual işaretleri var

yönlendirmeler ışığında c alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emredici -- 25 Ocak 2009; 22:58:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.