Şimdi Ara

MATKAP ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 200 TL'e kadar matkap önerilerinizi bekliyorum.

• şarjlı mı olsun
  • Darbeli özelliğide işime yarar diyorsan hitachi öneririm küçük birşey ucuna mandren takılabiliyor normal matkap olarak kullanabilirsin.
    Şu an biz işte kullanıyoruz kırmaya delmeye çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aintgonna

şarjlı mı olsun

Yok hocam elektrikli olsun.
  • http://www.koctas.com.tr/U/Hitachi-DH24PC3-Kirici-Delici/800-W/47261?R=184

Bunu kullanıyorum ancak 300 tl yapı marketlerde belki ucuzu vardır.

Dipnot:Orjinal japon üretimidir makitalar fln çin malı
  • başlık sakat
  • Matkapta kesinlikle Black Decker ve Makitadan şaşma bunlardan hangisini alırsan al farketmez en ucuzu bile digerlerine 1000 basar

http://www.hizlial.com/HizliListele.aspx?CatID=874&SList=13706=Black%20Decker;

http://www.hizlial.com/HizliListele.aspx?CatID=874&SList=13706=Makita;

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Matkap tavsiyesi
    18 yıl önce açıldı
    SMD tamir için havya önerisi
    13 yıl önce açıldı
    Şarjlı vidalama tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • black and decker tamamı çin üretımı,uzak dur derım.bende balck and decker ve matebo var. ama,

ben matkapta mateboculardanım,ama hıtachı de olur tabı.

makıta da ıyıdır senı oldurur,coluk cocuga kalır yanı

şarjlılardan sayet her gun kullanmıyorsan uzak dur derım,ben sarjlıyı bıraktım bır kenara 1 ay sonra elıme aldıgımda sarjı bıtmıstı ve tekrar dolumu aletı kenara bıraktıgım sarj sevıyesıne kadar gerceklestırebılır oldum.yanı sarjı fullenmedı hıc.

markası da dandık değildı DWT idi,DWT'de isviçre malı idi.idi diyorum oda artık çinde urettırıyor mallarını

bu arada bosch'un fabrıkalrı çinde ve rusyada mevcut,eger rus malını bulabılırsen denenebılır.ben bosch kullanmadım ama aklıma gelıyor rus malı nasıl olur kı dıye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_sevki -- 12 Eylül 2011; 0:27:04 >
  • kesinlikle black decker
  • Konu tutar
  •  MATKAP ÖNERİSİ

hilti al memnun kalırsın

hilti nin yanında diğer markaların adı geçmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEŞELİMEŞEODUNU -- 12 Eylül 2011; 0:42:37 >
  • black decker üstüne tamımam bende sarjlı var hem darbeli 24 tork ayarı lityum iyon sarjlı 1500 devir/dk hafif vidalama,darbeli ve düz matkap olarak oldukça güclüdür
  • boschun her ürünü kalitelidir black&decker da iyidir.
  • Arkadaş bu nasıl konu? Ne istiyorsun ne amaçla kullanacaksın ne iş yapacaksın? Bazılarıda sanki bunları yazmışsın gibi cevap vermişler.

Kullanım amacını belirtirsen ona göre tavsiyeler verirler.

Marka konusunda üst seviye; makita, bosch. Fiyat/performans (veya orta seviye mi diyelim) Skil, bosch'un orta seviye ürünleri.
  • biz dükkanda bosch dışında marka kullanmıyoruz .Yani bosch iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.