Matkap arıyorum şarjlı yada fişli olur

-
-
Bunu satın aldım indirimden. İyi çıkar inşallah. :D 2. elde bile doğru düzgün matkap yok ucuz. Bir süredir bakıyordum biri satarsa güzel matkap diye ama yok.
-
DBK markası Tv ürünüymüş eskiden samanyolu tv 'de 101 parça set 87 liraya sattığı videoyu gördüm youtube 'da. :D 10 yıl kullandım sorunsuz diyende var kötü diyenlerde var. Satıcı soruma cevap vermedi ama kargoyu hızlı gönderdi. Gelince yazarım buraya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CLumsyKnight -- 22 Temmuz 2025; 15:17:7 > -
Geldi matkap ama denemedim daha. Uçları sağlam duruyor en azından diğer çin mallarından sağlam. Teneke gibi yamulmuyor çantasıda güzel. Matkap kendiside iyi ama tetiği hafif sallanıyor ve etiketleri diğer çin malları gibi aynı yapıştırma. Garanti belgesinde ve etikette einhel dış ticaret yazıyor doğru mu acaba merak ettim. :D Kullanım ömrü 7 yıl yazmışlar garanti belgesine. Satıcı sürat kargoyla gönderdi ve paketleme yoktu hiç sadece siyah streç filme sarmış yollamış. En azından sağlam geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CLumsyKnight -- 24 Temmuz 2025; 17:48:55 > -
Denedim güzel deliyor. Geri dönüştürülen plastikten yapmışlar plastik kısımları. Siyah olanda hafif kabartma gibi çıkıntılar var ve yeşil kısımda da çok az farklı renk var. Bu fiyata yeterlidir ev işlerinde.
Benzer içerikler
- fayans şişmesi nasıl geçer
- philips ütü buhar vermiyor ne yapmalıyım
- profesyonel dondurma yapımı
- fırın dış camı kırıldı kullanılır mı
- buhar kazanlı ütü tefal mi philips mi
- en iyi düdüklü tencere
- en iyi saç düzleştirici
- en iyi buharlı temizleyici
- mutfak robotu
- ev tipi kıyma makinesi tavsiye
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X