Şimdi Ara

Matematikten 30 net yapmak sizce zormu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm konularda eksik bırakmasan 30 net ve üstü yapmak çokmu zor ?
    + Çıkmış soruların tümünü çözsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cree123 -- 15 Mayıs 2014; 22:44:20 >

• her konudan en az 200 soru çözdüysen rahat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınava kadar çözersem olurmu ? alt yapıyı sağlamlaştırıp adam akıllı soru çözücemde tek tük çözüyorum konu anlatımından sonra ama fazla değil konu anlatımları bitince çözüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cree123 -- 15 Mayıs 2014; 22:52:04 >
  • bu saatten sonra altyapıyı sağlamlaştırayım demek yanlış olur neyse o en maximum çalışmanı yapmak zorundasın o kadar
  • şu şekilde sağlamlaştırayım derken yanlış konuştum konuyu tam manasıyla öğrenmeden soru bankasına sarılmamak manasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: cree123

Tüm konularda eksik bırakmasan 30 net ve üstü yapmak çokmu zor ?
    + Çıkmış soruların tümünü çözsem

kişiye göre değişir. Bence kolay olan sana zordur, ortalama kaç net yapıyorsun mat2de?
  • 25 yapıyorum fakat bazı konular eksik örnek verecek olursam integral türevi yeni bitirdim integrale yeni geçtim 11.sınıf mat yok bide
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senin konuyu anlama ve çabuk yorum yapabilme yeteneğine bağlı. Bu da daha fazla test çözme ve biraz zaman ister. Kalan süre içerisinde 11. sınıf matematiğini halledebilirsin diye düşünüyorum. 11. sınıf matematiğinden yaklaşık 8-10 arası soru çıkmaktadır.
  • Tüm konuları 1 kez gördüm (integral dahil) hepsinden fem +körfez + fen bilimleri yarıladım sizce 30 + zor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konularını pekiştir yaparsın tabii 30 yapmak zorlamaz diye düşünüyorum benim fikrim bu. 35 den sonrası pratik ve dikkat istiyor ,bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.