Şimdi Ara

matematikte sadece soru çözümü izlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • matematikte full soru çözüm videoları ile gitmek veya %50 soru çözmek %50 soru çözüm videoları izlemek nasıl bir etki yaratır sizce (denemeler hariç)

çünkü ne kadar çözümlü soru görürsen o kadar ufkun genişliyor onu anladım

• önce sen çözmeye çalışmıyorsan ya da soruların çoğunluğunu çözemeyecek düzeydeysen pek bir işe yaramaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Üstteki arkadaşın bahsettiği gibi kendin çözmeye çalışacaksın ilk önce en azından izledikten sonra test çözeceksin.
    Sadece izlemenin faydadan çok zararı olur zamanını boşa harcamış olursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki konuyu ogrendikten sonra once soru cozum videosu izleyip sonra soru cozmeye gecmek nasil olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle diyim ben ve arkadaşlarım hep öyle kanallar bulduk izledik normal video izler gibi onu izliyorduk mattan ben 28 yaptım arkadaş da 26 bişe yaptı,etkisi cidden gözle görülür gereksiz boş video izleyene kadar çerez niyetine onu izle çözüm gör

• Önce kendin dene sonra çözümü izle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soru çözümü izlenebilir tabi ama öncesinde veya sonrasında kalemi eline alıp kendin de soru çözmen lazım, sadece izleyerek olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tablet Üzerinden Soru Çözmek
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • soru çözme özgüveni kazanman lazım

• soru çöz izleme. Konu ilk bittiğinde de kenndin çöz. Uğraşmadıktan sonra çözümünü izlemek falan boş iş faydası yok tüm soruların çözmünü ezberlemeyeceksin ya

• soru çözüm videoları izlerken önce sen uğraş ondan sonra izlersen etkili olur ama bir konu anlatımı şart önce

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.