Bildirim
matematikte çok zamanım harcanıyor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sen tam 1 sikayet reyizsin. dun de sine i milleti sikayet ediyodun neden sordular diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mazur gör reyis :(( -
bu sefer sitemim kendime -
Benim denemede Zaman sıkıntım yok ama ders çalışırken (mesela günlük 5 saat)
4 saati banko mat geo oluyor geri kalan 1 saat sözel dersler hiç verimli olmuyor (sözel dersler için) mesela kosbden 10 testi 2.5 saatte çözdüm dün baya moralim bozuldu
bide bende şöyle bir sıkıntı var sanki sözel derslere çalışırken kendimi çalışmış gibi hissedemiyorum ne kadar çok çalışsam bile anca mat geo çalışırsam kendimi çalışmış hissine kapılabiliyorum neden acaba -
10 test zaten 200 soru ediyor.2.30 saat de 150 dakika ediyor.Soru başına 1dakika bile harcamamışsın daha ne istiyorsun -
Matı sona bırak, ben sayısalım mesela türkçe feni önce çözüyodum 60 yada 65 dk da sonra mate çözüyodum son 30 yada 25 dk ya kadar en son da sosyali gömüyodum, sende önce türkçe sosyal yap sonra mate yap son 15 dk da fen bak ama sosyal ve türkçeyi 60dk da bitirmeye çalış
''önce türkçe sosyal yap sonra mate yap son 15 dk da fen bak ama sosyal ve türkçeyi 60dk da bitirmeye çalış '' HOCAM DEDİĞİNİX GİBİYAPIYORUM AYNEN AMA ÇOK FAZLA ZMAN HARCIYORUM GİBİME GELİYOR MAT YARI SUREYİ ONA HARCIYORUM HIZLANMANIN BİR YOLUNU BULAMADIM EN İYİ TAKTİK DEDİĞİNİZ GİBİ -
Valla bu taktik benim hayatımı kurtardı gerçek sınavda, bu sayede feni 3.sıraya değil 2.sıraya koydum ve 34 netim çıktı. Ama eşit ağırlıkta hangi bölümün katsayısı yüzde kaç etkiliyor bilmiyorum Ama sosyalin katsayısı mateden fazla ise bence sosyal 2.sırada olsun yada ilk de olabilir ama mateyi 3.sıraya koymak daha mantıklı çok yeteneğin yoksa, benim ilk mate çözen arkadaşlarımda vardı ama dediğim gibi matene güvenmiyosan öncelik de verme, bunu birkaç denemede dene olmazsa başka şekil dene. Ama ygs den 2 ay önce kesin bir karar ver
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noktalıvirğül -- 11 Eylül 2016; 13:53:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X