Şimdi Ara

Matematikde tyt için kaf yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2020 tyt de matematikde 11,25 net yaptım. 2021 için kaf 1-2 çözüyorum. Kaf 1 ve 2 bittikten sonra tyt bitmiş olacak ve 10-15 gün boyunca tyt deneme ,mat deneme vs. yapıcam. ayt çalışırken de haftada 1 tyt ve mat alan denemesi yapabilirim . Başka kaynak çözmeye gerek yok diye düşünüyorum. Sizde düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Birde tyt fenden 1 kaynak ve denemeyle gidicem aynı şekilde. Yeterli midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eww1 -- 2 Ekim 2020; 16:45:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• yetmez,yeni nesil soru yok gereksiz eski tip sorularla doldurmuşlar
  • "gereksiz eski tip sorular" bu dediğine katılmıyorum. Yeni nesil için güzel mantık oluşturan sorular mevcut. Bu kaynağın herkese bir şeyler katacağını düşünüyorum. Eğer tyt de 25 üstü net yapan biri olsaydım. Bir nebzede olsa bu fikrine katılırdım.

• Konu anlatım için diyorsan yeter tabiki. Üzerine denemeler ile zamanını ve hızını geliştirmek sana kalmış

• usta sen pehzatı dinlediğine emin misin adam kendisi de diyor ki zaten sadece bu kitabı çözmek yetmez diye kendi kendine diyo adam zaten
  • Kardeşim konuyu anlatırken bir anda bu kitabı çözmek yetmez dediğini duymadım. Peki yanına acil tyt alırsam yanında götürebilir miyim? Evde çalışıyorum. Biraz yetişir mi? Endişesi var. Ya ocak 1 de ayt başlarım ya da ocak 15 de 15 de başlarsam. Denemelerle götürürüm tyt yi , ayt mayıs başına yetişir mi? 3,5 ayda biraz tırsıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eww1 -- 2 Ekim 2020; 19:5:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayt de kasımda en geç aralıkta başlanmalı diye düşünüyorum. Kaf zaman alıyordur büyük ihtimal ben olsaydım acil tyt yerine endemik ya da bilgi sarmal tyt çözerdim sınava uygunluk açısından da daha iyi olur diye düşünüyorum

• mrfalcon253 M kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum kardeşim bu işin birden fazla yolu var valla. Mecbur ocak 16 gibi düşünüyorum temelim zayıf. 3,5 ayda konuları bitririm gibi .Bu sene lti den haber yok zaten lti olmasa konuları çabuk biter. Mayıs 15 e kadar da sarka bilir sıkıntı yok 4 ay olmuş olur. ondan sonra her gün seri deneme sınava kadar.

• bunu çözdükten sonra 23 24 görsen şükret

• tyt mat dediğimiz olay başkasından dinleyip heeee demek ki böyle yapılıyormuş diyip tak tak yapmaya başlanacak bir şey değil. Biraz kendi yöntemlerini geliştirmen gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubb0rn -- 3 Ekim 2020; 11:8:13 >
  • Yetmez

• Yetmez, vaktini alır. O sürede başka bi kaynaktan sb tarar denemeler atarsın daha iyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.