Şimdi Ara

matematik yüzünden süre sıkıntısı yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet durum başlıktaki gibi. Aslında sene başında süre ile ilgili sıkıntım olmadığını düşünürdüm sınav yetişirdi ama meğer öyle değilmiş. Sosyale yarım yamalak bakıp bir çok soruyu okumadan atladığımdan sene başında süre de yetiyordu tabii. Ama şimdi sosyalin tamamını işaretleyince sınavın yetişmediğini fark ettim. Matematikte çok zaman kaybediyorum. Sınav kolay olsa bile 60 dk sürüyor buna rağmen 5-6 boş bırakıyorum bu yüzden boşlara geri dönemiyorum. Bir öneriniz var mı?

• bol bol bölüm denemesi çöz dostum

45-50 dk arası bence gayet ideal
  • yapamayacaksın(!)
  • Benimde 60 65 dk sürüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de 60 65 dk sürüyor matematik ama süre sıkıntım olmuyor. türkçe 35 fen sosyal toplam 55 dk desen zaten toplam 90 dk yapıyor matematiğe 70 dk kalıyor. sosyali bitirdikten sonra da 10 dakika falan kalıyor boşlara dönmek için. eğer matematiği kısaltmak için çare bulamıyosan diğer dersleri kısaltmanı öneririm ben öyle yaptım en azından. sosyali çözerken 20 dakikayı geçirmemeye çalış mümkünse
  • Turkce en fazla 35 dk sos 20 dk fen 40 dk, 60 dk da matematik suruyor. boslara ayiracagim 5 dk falan kaliyor o surede zaten strese girip 5-6 bostan en fazla 3 unu yapabiliyorum. Bir 15 dk sure artsa rahat rahat cozucem ama artmiyor maalesef

• Tarhana ve Rocknroll kullanıcısına yanıt
    Hocam karekok mat bolum denemesi cozuyorum 50 dk sure veriyorum kendime ama o da yetismiyor sonradan boslara baktigimda hepsini yapiyorum ama is isten gecmis oluyor. Umarim su problemi atlatirim en kisa zamanda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.