Şimdi Ara

Matematik yapamayana mühendislik yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fizik 23 biyo 25 kimya 25 matematik 22 geo 16 Şimdi ben sırf matematik yapamıyorum diye mühendis olamıyacak mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kaç bin? benimde matematiğim kötü olduğu için baya geri attı

22k falanım şuan 20 k olsam ytü bilgisayar yaparım diyordum ama bilmiyorum şuan
  • Yanlış anlama da hocam matematik yapamıyorsanız nasıl mühendis olacaksınız? Üniversite de devamlı matematik göreceksiniz. İş hayatında da.

• sınavda yapamamış olmanız bu işi yapamıyor oldugunuz anlamına gelmiyor. bu sınav bi değerlendirme olamaz. stres,korku,endişe hepsi var içersinde. bence yapabilirsiniz. kendinize engel koymayın.
  • Batugol kullanıcısına yanıt
    lütfen bilgisayar mühendisliğinde nerede bu kadar önemli matematik?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilinenibilmeyen

kaç bin? benimde matematiğim kötü olduğu için baya geri attı

22k falanım şuan 20 k olsam ytü bilgisayar yaparım diyordum ama bilmiyorum şuan

45bin geldi ne yazicam ben bu siralama ile odtu istiyordum hayal,degil odtu hacettepe bile olmuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilinenibilmeyen

lütfen bilgisayar mühendisliğinde nerede bu kadar önemli matematik?

https://tr.wikipedia.org/wiki/Algoritma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ zor bir okul mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neredeyse her puana muhendislik var artik ama mat yapamiyorsan tavsiye etmem.sonucta muhendisliklerin cogu agir mat iceriyor

• türev integral varmı peki ? çünkü tek sıkıntım onlarda :D:D açıkcası hiç çalışmayan bir insan olan bana 22k çok bile :D
  • Mühendislik matematik değildir Fiziktir en azından inşaat mühendisliği için öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: isvicresiz bilim adami

Neredeyse her puana muhendislik var artik ama mat yapamiyorsan tavsiye etmem.sonucta muhendisliklerin cogu agir mat iceriyor

Ağır matematik diyorsunuzda fen konusunda bayağı hızlı yol katedebilen biriyim muhendislikte mattan daha cok on plana cikmaz mi bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonw

quote:

Neredeyse her puana muhendislik var artik ama mat yapamiyorsan tavsiye etmem.sonucta muhendisliklerin cogu agir mat iceriyor

Ağır matematik diyorsunuzda fen konusunda bayağı hızlı yol katedebilen biriyim muhendislikte mattan daha cok on plana cikmaz mi bu?

Saglam fizik de gerekir tabi ama mat da vardir muhtemelen. makine ve insaat fizik agirliklidir herhalde.

• net her şey değil ki.
    20 net yapan birisi 40 net yapandan daha iyi olabilir.
    sınavı düşünme kendine bakarak karar ver.
    neredeyse tüm mühendisliklerde matematik çok önemli.
  • bilinenibilmeyen B kullanıcısına yanıt
    Sen öncce mühendisligi arastır. Bilgisayarda matematik kullanılmıyomuş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jasonw

quote:

Saglam fizik de gerekir tabi ama mat da vardir muhtemelen. makine ve insaat fizik agirliklidir herhalde.

Fiziksel hesaplamalar matematik gerektiriyor zaten,türev ve integral her şeydir mühendislik hesaplamalarında.Lisede gördüğünüz integral tek boyutlu,üniversitede iki ve üç boyutlu göreceksiniz,daha sonra diferansiyel denklemler göreceksiniz.Bu matematik bilgisi ile her derste problem cözeceksiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.