Şimdi Ara

matematik ve fen + 10 üzeri yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba meslek lisesinde olduğum icin malesef matematik ve fen derslerini göremedim çalışmak için nasıl tavsiye verebilirsiniz site olabilir kaynak olabilir hangi konulara ağırlık vermeliyim şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba dostum bende meslek lisesindeyim ve ders saati olarak az mat gorduk. Yani temel zayif. Ben antrenmanlarla matematik cozerek calisiyorum yani suanki seviyem o temel zayif oldugu icin hem konuyu guzel ve olabildigince kolay sekilde anlatiyor hemde en azindan 10net yapabilmek icin iyi bi kitap bunu kendi dusuncem olarak soylemiyorum sadece bende bi cok kisiye danisarak aldim ve basladim. Oncelikle antrenmanlarla matematikten konuyu bitirip daha sonra fem ilk adim soru bankasiyla pekistirmis oluyorum bu sekilde 10net yapabilcegimi dusunuyorum sanada oneririm umarim yardimim dokunmustur..

Ben hep sizin şarkınızı söyledim.
    Saygı ve özlemle anıyoruz...
  • Saol hocam yorumun için bizde 10. Sınıftan bu yana mat ve fen derslerini görmedik gerçegi 9. Sınıftaki mat hocasın ders işlemedi desem yeridir ama neyse mat da son konulara çalışıyorum daha çok olasılık,istatistik,faiz problemi,işci problemi,karışım problemi falan buralardan yapsak minumum 6-7 net yaparız sanırım diğer derseler türkce 23-24 sosyalden de 25 civarı netim var türkçeyi ve matı biraz yükselttimi daha iyi olucak hafta sonu deneme alıcam ama pek bilgim yok kaynaklar hakkında yorum yapabilecek arkadaş varsa bekliyorum

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.