Şimdi Ara

Matematik temelim yok diyenler İÇERİ!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bu sabah güneşi selamladim ve 6 da kalktim. Makyajimi yaptim ve 6:30 da derse başladim. Sonra a4 kagidi aldim ben matematigi yapacagim yazdim. Sonra iki kare farkini öğrendim bu inanilmaz bir formül.
    Matematik temelim yok diyenler İÇERİ!!

Bunu ezberlemem 2 dakika sürdü ( ezberim kuvvetlidir) evet şimdi sizde ezberleyin ve iki kare farkini öğrenin. Yarin başka bir formul daha ezberlicem. Bu hizda devam edersem 7 sene içerisinde baraji geçecegim. Canim hocam *** koç dedi.

Önemli tavsiyeler:
    1- Arkadaşlar iki kare farkini ezberleyemiyorsaniz a4 kagidina buyuk buyuk yazin. Sonra duvariniza yapiştirin.
    2- Beni forumda takip edin. Bundan sonra sizler için önemli paylaşimlar yapicam. ( dil bilgisi de gelicek.)
    3- Arkadaşlar sabah erken kalkin ve gününüzün yarisini motivasyonunuzu sağlamakla geçirin.
    4- Anlamadiginiz konulari tonguç dan dinleyebilirsiniz çok komik anlatiyo.
    5- Çalişirken mutlaka renkli kalemler kullanin. Fosforlu kalem olmadan baraji geçmeyi unutun.

Hedef: Hacettepe tıp

Yazarken migdem bulandi lan. En kötüsü de sabah 6 da kalktiklari halde günde 5 saat çalişmamalari. Sabah akşam ben yaparim demekle olmuyor çalişacaksin. Temeli gerçekten kötü olanlar varsa karekok 0 gibi kitaplar öneriliyor ardindan birey b çozumlu. Hocalara geldik izleyin. Yapilamayacak bişey değil. En iyi motivasyon çalişilarak elde edilir. Kaleminizi korkak aliştirmayin yanliş yapmakdan korkmayin. Ali nesinin googleye verdiği röportaji(youtubede var) dinleyin.
    En Yukarda ne yapmamaniz gerektigini de açikladim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.