Şimdi Ara

Matematik temelim sıfır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Matematik de kötüyüm temelim neredeyse yok gibi bu yüzden kimyada bazen işlem yaparken bile zorlanıyorum . Sıfırdan başlamayı planlıyorum gerekirse ilk okuldan hangi kaynakları önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adım adım matematik 4. Sınıf

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antremanlarla matematik 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: RobertKnepperLoL

antremanlarla matematik 1

+1
  • adnan mersedes A kullanıcısına yanıt
    arkadaş ciddi bir konu açmış niye alay ediyorsunuz?
  • Antremanlarla matematik 1 + Youtube dan Şenol Hoca. Ben de sıfırdan başlamıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fem Simetri Matematik 1
    10 yıl önce açıldı
    Limit Tyt matematik deneme
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • antremanlarla matematik boşuna zaman kaybı hocam 1 ay öncesine kadar güvender gibi kolay bi deneme de mattan 4 net civarı yapıyordum düşün ne kadar kötüyüm günlük bi konu +50 soru çözümü yapa yapa şimdi 13-17 net civarıyım hedefim +20 problemler+geo kasıyorum
  • Antrenmanlarla matematik ilkokul düzeyi. Toplama çıkarma diyeyim. Onları edemiyorsan onu al. Yok abi o kadarda kötü değilim diyorsan 2.kitabı al ygsye erkenden başlarsın hem.

• Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Sıfırdan başlamak istiyorum o zaman antrenmanlarla matematik 1 den başlıyorum .

• Karekök Matematik 0 car hangisini önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yıldız Tozu

Antremanlarla matematik 1 + Youtube dan Şenol Hoca. Ben de sıfırdan başlamıştım.

Şimdi kaç net yapıyorsun ? Ne zaman başladın sıfırdan çalışmaya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAE11

antremanlarla matematik boşuna zaman kaybı hocam 1 ay öncesine kadar güvender gibi kolay bi deneme de mattan 4 net civarı yapıyordum düşün ne kadar kötüyüm günlük bi konu +50 soru çözümü yapa yapa şimdi 13-17 net civarıyım hedefim +20 problemler+geo kasıyorum

1 ayda mı 4 netten 17ye çıktın ?
  • körfez ygs matematik. aşırı kolay bende onunla başladım şimdi birey denemelerinde 30 üstü yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukukhukukhukuk

quote:

Orijinalden alıntı: MAE11

antremanlarla matematik boşuna zaman kaybı hocam 1 ay öncesine kadar güvender gibi kolay bi deneme de mattan 4 net civarı yapıyordum düşün ne kadar kötüyüm günlük bi konu +50 soru çözümü yapa yapa şimdi 13-17 net civarıyım hedefim +20 problemler+geo kasıyorum

1 ayda mı 4 netten 17ye çıktın ?

aynen bi arkadaştan almıştım bu taktiği geçen yıl 40 ta 40 yaptı matematikten önce konuyu çalış ardından 50 soru ertesi gün gene 50 soru sonra diğer konuya geç
  • Ama bunun için biraz da olsa matematik yapmak gerekmiyor mu ? Böyle sıfırdan başlayarak olur mu ? Tebrik ederim 1 ayda bu kadar yükseltmek zor.
  • quote:

Ama bunun için biraz da olsa matematik yapmak gerekmiyor mu ? Böyle sıfırdan başlayarak olur mu ? Tebrik ederim 1 ayda bu kadar yükseltmek zor.

benim gibi matematik özürlü birisine sorulacak laf mı bu hocam zaten bazı konular da değer verip yapabiliyorsun ondan sonra sırasıyla sayılar-denklem çözme-çarpanlara ayırma-mantık-işlem-kümelere çalış zaten basit konular son günler de de aban abana bildiğin kadar problemlere
  • Bende matematikte özürlüyüm Seneye kaldım ben galiba. Dediğin gibi yapacağım seneye kadar mutlaka olur ya. Ara vermemem lazım tabi. Çok boşluyorum arada.
  • quote:

Bende matematikte özürlüyüm Seneye kaldım ben galiba. Dediğin gibi yapacağım seneye kadar mutlaka olur ya. Ara vermemem lazım tabi. Çok boşluyorum arada.

sen dediğim yöntemle başla zaten faydasını görüceksin 3 aylık dönemde bütün konuları bitirmeye çalışki çok tekrar yapma fırsatın olsun
  • Aynen öyle bol tekrar için artık konuları yaza kadar bitirmem lazım. Yaza kadar mat 20 olursa çok iyi olacak benim için. İnşallah ya. Hangi konu anlatımlı ve soru bankasını kullandın ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.