Şimdi Ara

matematik soru bankası yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar şu ana kadar matematiği fem simetriden çalıştım ve birey b çözdüm.bir tane daha sb bitirmeyi planlayıp deneme çözmeye başlayacağım.önerebileceğiniz güzel kaynak var mı.*

• yukarı yukarı
  • yukarı yukarı
  • 37 kişi bakmış yok mu bilen
  • yha benim matematik sorum varda . yüzdelik problemlerinden. soru; bir parkta 2 kişilik ve 3 kişilik 50 adet bank bulunmaktadır. buna göre parkta 2 kişilik bankların %60ı, 3 kişilik bankların % 40 ı dolu oldgunu göre, parkta toplam kaç kşi vardır.
  • yukarı yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisagor0007

yha benim matematik sorum varda . yüzdelik problemlerinden. soru; bir parkta 2 kişilik ve 3 kişilik 50 adet bank bulunmaktadır. buna göre parkta 2 kişilik bankların %60ı, 3 kişilik bankların % 40 ı dolu oldgunu göre, parkta toplam kaç kşi vardır.

cevap 60 galiba bir yerde hata yapmışım çözerken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lee12 -- 9 Kasım 2012; 20:36:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 80 kişi bakmış biri yardım etse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lee12 -- 9 Kasım 2012; 17:25:30 >
  • yukarı yukarı
  • quote:

yha benim matematik sorum varda . yüzdelik problemlerinden. soru; bir parkta 2 kişilik ve 3 kişilik 50 adet bank bulunmaktadır. buna göre parkta 2 kişilik bankların %60ı, 3 kişilik bankların % 40 ı dolu oldgunu göre, parkta toplam kaç kşi vardır.

cevap 60 mı?
  • evet 60 teşekkür ederim çözdüm bende sonradan cevap bekleyene kadar...
  • quote:

evet 60 teşekkür ederim çözdüm bende sonradan cevap bekleyene kadar...

rica ederim. soruyu başka konunun içine gizlemişsin anca gördüm
  • femin sb si iyidir finalin de bir dene
  • işleyenzeka da fena değil. O da aklında bulunsun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.