Şimdi Ara

Matematik Sıkıntısı.. Lütfen birşeyler yazın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11.sınıf sayısal ogrencısıyım . matematiği konularını anlıyorum hatta hocanın cozdugu sorulardan evdede cozuyorum sorularıda anlıyorum ama deneme sınavlarında ve ygs lys de cıkmıs sorularda 5 tane var 4nü yapamıyorum.Okuldakı sınavlardan orta puan alıyorum 65-66 gibi puanlar.Nerde hata yapıyorum sizce?Alt yapım fazla iyi degil 100 üzerinden degerlendırırsek 45-46 larda altyapım.Ne yapmam lazım? Antremanmı alıyım ? boyle yapamayınca herşeyi bırakasım geliyor.Fizikte buna benzer diğer derslerim iyi turkce olsun tarih oılsun biyolojı kımya olsun.Bu matematiği nasıl duzeltebılırım ? lütfen yardımm

EDİT : ŞİMDİ MATEMATİK OKUYORUM !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DontJazzMiss -- 20 Ağustos 2016; 18:34:37 >

• yardım edicek yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: DontJazzMiss

yardım edicek yokmu

yapamadıgın soruyu buraya yaz yapamazsam sıkıntı sende değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoblinSatack

quote:

yardım edicek yokmu

eminim ki yapabılırsın :D

yalnız bu sadece bır tanesı cozemedıgım tarz..

http://sketchtoy.com/57969339

• quote:

quote:

quote:

yardım edicek yokmu

yanlıs anlama kardeş ama soru kolaymış istersen çözümü yine yollarım ama senin önce yapman gereken temelden anlatan konu anlatım kitapları alman forumda antremanları öneriyorlar bunun hakkında bişey bilemem ama internetten videoda izleyebilirsin bu arada üslü sayılar matematiğin olmazsa olmazıdır nerdeyse bütün konularda kullanıırsın.Bence sayılar kısmına agırlık vermelisin rasyonel ondalık felan sonra üslü sonra köklü diye git sıralamayı böyle alman senin için iyi olacaktır

• Fem simetri al, en bastan basla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acaba ben eski bilgilerimle cozmeye calısdıgımdan mı yapamıyorum :S 11.sınıfım suan hiç ygs ye calısmadım deneme verdiler bu deneme sorusuydu ıste yapamadım daha dogrusu eskılerden kalma bilgilerle yapmaya calıstım.Ama antremanın sart oldugunu ogrendım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok açık soru lütfen yardım?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kusura bakma ama bu soruyu yapamıyorsan temelin ya yok ya da çok az demektir. Sıfırdan başlaman daha iyi olur bence.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yardım edicek yokmu

yanlıs anlama kardeş ama soru kolaymış istersen çözümü yine yollarım ama senin önce yapman gereken temelden anlatan konu anlatım kitapları alman forumda antremanları öneriyorlar bunun hakkında bişey bilemem ama internetten videoda izleyebilirsin bu arada üslü sayılar matematiğin olmazsa olmazıdır nerdeyse bütün konularda kullanıırsın.Bence sayılar kısmına agırlık vermelisin rasyonel ondalık felan sonra üslü sonra köklü diye git sıralamayı böyle alman senin için iyi olacaktır

cevabını ızledım tesekkur ederim

dediğim gibi fazla iy idegil altyapım nasıl duzeltcem :/

• quote:

quote:

quote:

yardım edicek yokmu

bunun cevapı bu olsa gerek

http://sketchtoy.com/57971853

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanozen04

quote:

quote:

quote:

yardım edicek yokmu

hayır :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osmanozen04

quote:

quote:

quote:

yardım edicek yokmu

hayır :)

0,3 ün 11. kuveti ?

• cevap 0.39 olacak arkadasım :) sendemı yapamadın
  • DontJazzMiss kullanıcısına yanıt
    Ya hiç sıkma kendini bende aynı soruları yapamazdım geçen sene şimdi çok iyi yapabiliyorum çok şükür sıkmadan ugraşa ugraşa hallet ben şöyle çalıştım işlemim çok zayıftı ama gidip işlem çözmedim ygs konularında ilerledim ve onlarla ilgili soru çözünce zaten bu sorular çok basit gelecek sana kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vvici

Ya hiç sıkma kendini bende aynı soruları yapamazdım geçen sene şimdi çok iyi yapabiliyorum çok şükür sıkmadan ugraşa ugraşa hallet ben şöyle çalıştım işlemim çok zayıftı ama gidip işlem çözmedim ygs konularında ilerledim ve onlarla ilgili soru çözünce zaten bu sorular çok basit gelecek sana kolay gelsin.

bunu nasıl basardın lutfen soyle :( bugun hıc calısmadan yanı eskı bılgılerle ygs fem denemesıne gırdım mattan tek tük soru yaptım 30 sorudan 7-8 tane anca :( sen nasıl yaptın
  • DontJazzMiss kullanıcısına yanıt
    Benimde ilk netim 7 idi net arttırmaya yönelik çalışmadım ögrenmeye yönelik çalıştım gerisi kendiliginden yavaş yavaş geliyor

İlk başta simetriyi bitirdim daha sonra konuları tekrar baştan çözmeye başladım soru bankası ile sonra hocalar çözerken tekrar etmiş oluyorsun dershanede Yapılmayacak şey degil aman hadi şu dersi bitiriyim net arttırıyım yada şu konuları bitiriyim şu kitabı bitiriyim diye çalışmadım pilin hızlı biter böyle her gün mat çalış halledersin
  • 1 yıl geçmiş.Tekrar upluyorum.O zamanlar matematıgım 2-3 netti Suan dengede , fem 6lı da fınal denemlerinde 20-25 arası gelıyor.İnanın calısınca olur.Ah bde geometri yapabılseydım daha yuksek olurdu belkıde.Matematiği kötü olan 11 ler karalara baglamayın cıdden calısın oluyor .
  • quote:

1 yıl geçmiş.Tekrar upluyorum.O zamanlar matematıgım 2-3 netti Suan dengede , fem 6lı da fınal denemlerinde 20-25 arası gelıyor.İnanın calısınca olur.Ah bde geometri yapabılseydım daha yuksek olurdu belkıde.Matematiği kötü olan 11 ler karalara baglamayın cıdden calısın oluyor .

Hocam sen nasıl çalıştın matematiğe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaziisteyengencc

quote:

1 yıl geçmiş.Tekrar upluyorum.O zamanlar matematıgım 2-3 netti Suan dengede , fem 6lı da fınal denemlerinde 20-25 arası gelıyor.İnanın calısınca olur.Ah bde geometri yapabılseydım daha yuksek olurdu belkıde.Matematiği kötü olan 11 ler karalara baglamayın cıdden calısın oluyor .

Hocam sen nasıl çalıştın matematiğe

öncelıkle 11 de yazılılardan 65-66 aldgımı yazmısım.Ozaman konular karmasık log toplam sembol falandı.Sımdı ötf limit türev ve yazılılarım 78-72-90.Fark burdada olustu . Tek eksıgım temelmiş.

Bi arkadas daha sordu ozelden nasıl yukseldı dıye ona yazdıgm sana kopyalayım ;

Aglıyordum forumda.Orda hatta bı soru paylasmısm nasıl oluyo bu dıye .Sımdı guluyorum kendıme .Geçensene cok yersızmıs yaptıklarım.Ulan sen düz lisedesin zaten saglam altyapın yok sbs ortalaman 350 tabi 2-3 net yapıcaksın 3 yıldır ygsmı calısıyosun sanki.Haziran 9 2014. Bu tarih benim için bir devrin battıgı yer.Basladım bı heyecanla calısmaya sımetriden basladım bu arada.ama antremanda bırazcık temel attım cok degıl.Valla 2 üzeri 1/2 nin kök2 oldugunu bılmıyordum.Sen 11sin eralde daha cok calısıcaksın.bende basladım o gun . Sımetriden ve basamak kavramı konusunu 1 haftada bıtrdım :) cok uzun degılmı ? sımdı lımıtı 1 haftada bıtiriyorum.Simetri teknofemle aynı gıdıyordu.Hem dınlııyp hem ızlıyorum ordan ıyı olluyodu.Sonra whatsapp gruplarına katıldım sorularımı sordum.Facede gruplara sordum foruma sordumm.agustosta problemlerin öncesi hep bıtmıstı.Behzat hocayı dınlemıstım.cok ıyı anlatır.Sonra agustosa 10 net falandı gene.Lan dedım yınemı olmuyo kahretsin falan.Sonra devam ettım pes etmedım.12-14-16 Falan derken 20 yi bulduk sukur.Ama bak ben varya o geçenseneden beri hep 20 net ıstıyodum lan 30 ıstesem 30 olacakmıs hakkaten ne ıstersen oluyor hep.ona göre yüksek hedef koy valla olur ya calısrsan sıkıntı yok.Geometrim iyi olaydı dha yuksek yapardım.Sakın umutsuzluga kapılma.Aynı senın gıbı herkese yazıyordum abi/abla matım 2-3 net yardım et napıyım nolursun hıc olmayacak gıbı hıssedıyorum derdım.(ss atabılırım) onlarda bana calıs olur falan dıyolardı ınanamıyodum ama oylemıs . işin espirisi bu.hele 11 isen varya ooohoooooooooo fullersin.Baasarılar.ben burdayım.http://i.hizliresim.com/vgyjgr.png geçensene ben. böyle daha cok var bulamadım ama

• tebrıkler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.