Şimdi Ara

Matematik Problemler Sınava Yetişir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sözel öğrencisiyim. Matematiğe hiç kasmadım hatta altyapım bile yok.
    Bildiğiniz gibi son 1 ay kaldı, bu süre içerisinde problemleri alt yapısız çözebilir miyim ?
    Bana tavsiyeleriniz neler ? Yardım edecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim...

• böyle sorularla uğraşacağına direk çalışmaya başla kimse sana olur yada olmaz diyemez.
  • Hocam problemlere altyapı gerek yok. Kafayı kullanabilen yapar problemleri, alın apotemi çözümleri inceleye inceleye gidin.
  • yetişir
  • Hocam ama hız problemleri falan belli bir sistematik gerektiriyor.Yani ben mantığını oturttum hatta şimdi kolay geliyor.Çunku sistemi anladım ya iki denklem çıkıp birbirlerine oranlıyorsunuz ya yollar eşitse 2 ayrı denklemin hız.zaman kısımlarını eşitliyorsunuz falan fişman.Demek istediğim bazen de işin sistematiğini oturtmak gerekiyor.Ama 2016 da çıkan o bahadır soruları falan onlar zeka gerektiriyor.Hele o süslü taş kısmında beynim kanadı.Kısacası problemlerde kişinin yorumlama yeteneği ve pratik yapmadı önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzdeyüz - Oran Orantı , Problemler

Yüzdeyüz - ÖSYM Tadında Problemler

Bu iki fasikülü bitir, aşağı yukarı hepsini yaparsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Problemler uzun bir konu değil hocam 1 haftada halledebilirsiniz çok kasmadan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.