Bildirim
Matematik Problemler Sınava Yetişir mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
böyle sorularla uğraşacağına direk çalışmaya başla kimse sana olur yada olmaz diyemez. -
Hocam problemlere altyapı gerek yok. Kafayı kullanabilen yapar problemleri, alın apotemi çözümleri inceleye inceleye gidin. -
yetişir -
Hocam ama hız problemleri falan belli bir sistematik gerektiriyor.Yani ben mantığını oturttum hatta şimdi kolay geliyor.Çunku sistemi anladım ya iki denklem çıkıp birbirlerine oranlıyorsunuz ya yollar eşitse 2 ayrı denklemin hız.zaman kısımlarını eşitliyorsunuz falan fişman.Demek istediğim bazen de işin sistematiğini oturtmak gerekiyor.Ama 2016 da çıkan o bahadır soruları falan onlar zeka gerektiriyor.Hele o süslü taş kısmında beynim kanadı.Kısacası problemlerde kişinin yorumlama yeteneği ve pratik yapmadı önemli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yüzdeyüz - Oran Orantı , Problemler
Yüzdeyüz - ÖSYM Tadında Problemler
Bu iki fasikülü bitir, aşağı yukarı hepsini yaparsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Problemler uzun bir konu değil hocam 1 haftada halledebilirsiniz çok kasmadan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X