Şimdi Ara

Matematik nasıl çalışıyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2021 için hazırlanıyorum Allah ın iziniyle köklü sayılar bitmek üzere inşAllah. Selim hoca ile hazırlanıyorum ders notu kitabı var ama ben deftere soruları yazarak çalışıyorum çünkü denklem çözmeden itibaren örnek: mutlak değer, üslü,köklü soruların çözümü karmaşık ve uzun olduğu için ders notuna yazınca sığmıyor veya karışık oluyor bu yüzden her soruyu deftere yazıyorum zamanımı çok alıyor ama deftere yazmazsam da soruları gözden geçirmek istediğim de ders notundan bir şey anlamayacağım bu yüzden yazıyorum siz nasıl çalışıyorsunuz :?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fluuman -- 8 Mayıs 2020; 0:42:26 >

• Sana tavsiye vericek zamanım yok bhwhshshs bizi bitirdiler bize naptınız bakanım

Eyüp b dinle acil karekök 345 çöz bitti iyi günler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • G.o kanka 55 60 ayt ile başlicagım beraber gireceğiz

• @2 kafayı yemiş.

• iyibilirdik İ kullanıcısına yanıt
    Allah hepimizin yardımcısı olsun inşAllah. Ama sorumla ilgili bir yanıt vermedin farkında mısın :D gerçekten yorulmuşa benziyorsun :D
  • Hahahahaha yarısını okumadım özet geçtim gözlerimle hahahhahaha

• suicidalMert kullanıcısına yanıt
    Sorumla alakasız cevap verdiği için mi :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİZİK NASIL ÇALIŞILIR
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iyibilirdik İ kullanıcısına yanıt
    Olum ne oldu size böyle sorumla alakalı niye cevap vermiyorsunuz :D tavsiye istedik ne yapıyorsunuz ?
  • khomyuk K kullanıcısına yanıt
    Kime geçmiş olsun ve niye geçmiş olsun onu anlamadım ki aydınlatır mısın ? :D
  • Olum hakkımızı yediler temiz delirdik

• Girdiğin sene tam bir allstar mezunlar 12 ler kapışması olucak o yüzden çok çalış

• Buralar tehlikeli çok dikkat etmen gerek. Doğal ortamındaki bir donanım haber üyesi çok tehlikeli olabilir. Hatta bazı türleri zehirli diyolar. Zehir kanına karışarak garip konular açmanı ve bazı konuların altına saçma entryler girmene sebep olabilir. Şimdiden uyarıyım seni. İyi forumlar

Ciddi misin hacı ya öyle ise yazdığım konu ile ilgili bir yorum yapsan da görüşünü alsam olmaz mı ciddi soruyorum bu arada
  • Problem çöz yat kalk apotemi alabilirsin bide dil bilgisini hallet es geçme yavaş yavaş uygula

• Bro boşver tarihi paragrafi dilbilgisini sen sabah akşam geometri ve ayt mat kas.Miko reis iyi anlatıyor yanına bir karekök sb onunda üzerine bir acil geçtin mi ooo seni kimse tutamaz. Hele üstüne apotemi reisin fasiküllerini temizledin mi ilk 100 senindir.
  • Bence bu yöntem çok yanlış. Önceden tecrübe ettim.
    Evet yazarak çalışmak iyi olabilir .
    Ama bu belki kısa notlar ve çok çok önemli sorular için olabilir.
    Bu sınavdaki başarı çok fazla orjinal soru çözmekle alakalı.Bu şekilde yaparsan zamanın kalmayacak .
    Çünkü bunun geosu var , fiziği var , biosu var .
    Yazarak az sayıda soru göreceğine yazmadan çok fazla soru gör . Şimdi sana çok orjinal gelen sorular zamanla sıradanlaşacak.
    Yazarak çok başarılı olan ve derece yapan biri olduğunu pek sanmıyorum. Bir süre sonra her soruyu yazmaya başlayacak ve çok yavaş yol alacaksın.
    Onun yerine şöyle yap. Unuturum dediğin soruları pdf veya kitap üzerinde işaretle . Çözümlerin hangi video ve kaçıncı dakikada olduğunu yaz . Geç. Belki soruyu kesip birktiredebilirsin. Veya kitap üzerinede işaretle. Böyle yapmazsan seneye sınava 1-2 ay kala sadece bir -iki kaynak bitirdiğini ve belki de bazı dersler de hala çalışmadığın konun olduğunu göreceksin. Dediğim gibi bir süre sonra bir nevi kitabı deftere yazdığını fark edeceksin.
    Derece yapmış kişilerim videolarını izle . Son sene her gün bir deneme çözen var . Onlar yazmış olsaydılar böyle , asla bu çalışmayı yapamazlardı. Bu biraz mükemmeliyetçi takıntıdan kaynaklanıyor . Bu yöntemi hemen bırak bence .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayetulkubra -- 8 Mayıs 2020; 0:11:29 >

Dil bilgisi çalışıyorum hatta bitmek üzere. Problemlere de başlıyorum 2 konu sonra 2 tane problem kitabı sipariş verdim ve günde 15-20 paragraf çözüyorum 3.paragraga başlayacağım inşAllah

• ayetulkubra kullanıcısına yanıt
    Ben liseye gitmedim açıktan bitirdim liseyi mezunum yani ama seneye hazırlanıyorum daha iyi yapmak için inşAllah. Hiçbir derste temelim olmadığı için konuları öğrenirken yazıyorum yazmamın sebebi ise sorularin çoğunda püf noktalar ve bilgiler oluyor onları not alarak deftere çözüyorum sonra tekrar edince anlamak için. 1-2 kaynak bitirirsin dedin ama şöyle diyim ben sadece çalıştığım videonun sorularını ve püf noktalarını deftere yazıyorum iyi otursun diye. Çözdüğüm soru banklarini yazmıyorum yani deftere isterse farklı bilgi versin çözüp geçiyorum. Bütün konular bitince bir de Mikail hoca ile bitireceğim TYT yi bu sefer hiç yazmayacağım deftere çünkü temelim olmuş olacak inşAllah. Konular hakkında az çok bilgim olduğu için hocanın çözdüğü soruları daha iyi kavrarim diye düşünüyorum. Ama şuan hiç temelim yok yeni konuya geçince sadece soruları çözsem ders notu üzerine yani pdfe çözsem zaten karışacak çözümü sığmadıği için yani o yüzden böyle yapıyorum inşAllah iyi olur. Sen yine de her şeyi yazma ders notu üzerinden çöz karışan soruları tekrar izlersin mi dersin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fluuman -- 8 Mayıs 2020; 2:7:41 >

• Ben çok tecrübeli kişilerin başarı hikayelerini okudum izledim dinledim . Eğer 9. sınıf ve 10 . sınıf olsaydın belki olabilirdi.Bence tyt-ayt için bir yıl çok değil. Hemen geçer gider . İyi bir konu anlatımlı kitap alabilirsin belki . Sonuçta amaç atıyorum 2 ay sonra tekrar etmek değil mi ? Evet öyle. Deftere yaz , örneğin temel kavram 3. video dakika 15 soru 6 tekrar diye. Ha yazmışsın ,ha o şekilde tekrar etmişsin . Belki yazarak bazı açılardan biraz gelişiyorsun ama bence 1 kazanırken 5 kaybediyorsun .Dediğim gibi zaman çok önemli ve bir süre sonra sana yetmeyecek. Ben de şimdi Mikailden çalışıyorum başta beğendiğim soruları not almak aklıma geldi sonra düşündüm hiç mantık değil. Dediğim gibi zaten konuya hakim olunca not alacağın soruların büyük kısmına aylar sonra diyeceksin ki bu soru zor değilmiş neden not almışım ki ... Bu sınavda başarı çok fazla orjinal soru ve deneme çözmekle olur .Zamanım uzun diye düşünme . Sayfalarca not alacağına geç , seneye 2. dönem full deneme çöz . Not tutarak elde edeceğinin 10 katını kazanırsın .Kısa notlar olabilir ama kesinlikle yazarak çalışmakla bu iş olmaz . Yazarak çalışmak daha çok akademik, teorik çalışmalar için geçerli olabilir .Tyt -Ayt gibi bir sınav sistemi yazarak değil çok fazla pratik yaparak gelişir.Bence bu biraz mükemmelliyetçi kişilikten kaynaklanır Ama kaybettirir derim.

• ayetulkubra kullanıcısına yanıt
    O zaman dediğin gibi sadece konu ile ilgili notlar ve zor soruları yaz diyorsun demi öyle yapacağım bakalım nasıl olacak. Bu arada şunu diyeceğim ben şuan köklü sayılari an itibariyle bitirdim buraya kadar olan konuların soruları uzun uzun metin değil di yani 1 2 denklem yazıyor sonucu istiyordu bunları yazmak zaman kaybı değildir demi ? Çünkü gerçekten 10 sn alıyor deftere soruyu yazmak. Ama dediğin gibi sonraki konuların soruları uzun olursa sadece çözümünü yaparım PDF üstüne defter de konu anlatım ve önemli şeyleri yazarım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.