Şimdi Ara

MATEMATİK /// GEOMETRİ DEN KİM KORKAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
3
Favori
5.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

çalışmalarına koçluk yapılır

• matematık geometrıden en cok ben korkarım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hukukcuk

matematık geometrıden en cok ben korkarım...

Benim kadar korkamazsın
  • quote:

çalışıpta mı korkuyorsun yoksa önyargı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeni-Çeri

quote:

Benim kadar korkamazsın

yeniçeri niye korkuyorsun matematikten kaynak ve konu eksğin mi var?
  • Ben çalışıpta korkuyorum

• güven problemi yani
    sınıfımdaki öğrencilere dedigim gibi
    eksik yoksa korku da yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de çalışıp da korkuyorum Matematik yine çalışmakla oluyor da sanki geometri için ille yeteneğin olacak ve o yetenek bende var mı o beni korkutuyor işte
  • Matematik ve geometri benden korksun
  • quote:

Orijinalden alıntı: saki

Ben çalışıpta korkuyorum

konuları tam bitirmeden özümsemeden diğer konulara geçme ve matematikte tek kaynak kullan tek soru bile öğrencilerde
    güven problemi yaşatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bay büyük

quote:

Ben çalışıpta korkuyorum

konuları tam bitirmeden özümsemeden diğer konulara geçme ve matematikte tek kaynak kullan tek soru bile öğrencilerde
    güven problemi yaşatıyor

Sorun şöyle. Konuları bitiriyorum. Farklı kaynaklardan soruları çözüp,çözemediklerimi soruyorum. Denemede çıkıyor yapıyorum. Ama YGS de yapamayacağım korkusu var.

Geometri zaten çalışıyorum 1-2 kaynak hariç başka kaynaklarda kalem oynatamıyorum. Artık ÖSYM soruları bize çizdirdiği için işim çok zor gibi..

• quote:

quote:

quote:

Ben çalışıpta korkuyorum

güven problemi yaşatıyor

Sorun şöyle. Konuları bitiriyorum. Farklı kaynaklardan soruları çözüp,çözemediklerimi soruyorum. Denemede çıkıyor yapıyorum. Ama YGS de yapamayacağım korkusu var.

Geometri zaten çalışıyorum 1-2 kaynak hariç başka kaynaklarda kalem oynatamıyorum. Artık ÖSYM soruları bize çizdirdiği için işim çok zor gibi..

bide geometride çözümlü kaynak kullan çözümlerine baka baka degil kagıt kapatarak çalış.yapamadıgın an sınavda yapamadığın andır çözümüne bak nerde hata yapmışsan ordaki düşünmedeki yanlışlarınla düzeltirsin.

matematikte zor sorulara geç arkadaşlarının çözemediği soruları çöz+ bol deneme ve çözdüğün soruları hocalarına sor onlar seninle diğer öğrenciler arasındaki farkı daha net görür..

• hep ön yargı beyler çalışın çalışın

• bende korkuyorum ömru hayatım boyunca sevmedım şu dersi şimdi ygs de en kötü bi 20 tane yapmam lazım ama temel (0) sıfır calısıyorum konu bitiyor teste gelince mal gibi bakakalıyorum çözemıyorum yok ark olmayınca olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat400 -- 31 Ağustos 2013; 2:51:49 >
  • bu sene bir öss mağduru olarak,öss tarihinin belkide en zor matematik sınavına girip de yapamayan bir inek olarak ben korkarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veraniego

Ben de çalışıp da korkuyorum Matematik yine çalışmakla oluyor da sanki geometri için ille yeteneğin olacak ve o yetenek bende var mı o beni korkutuyor işte

Aynen hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

YAŞADIGIN ZORLUKLARIN ÇÖZÜM NOKTASI

çalışmalarına koçluk yapılır

hocam 2014 ygs lys ıcın geo ve mat dan objektıf olarak hangı yayınları onerırısınız temelım orta.
  • arkadaşlar bazıları pm(özelden) 'usta' gibi garip hitap şekilleri var.karşıdakinin yaşıtınız degil de bir öğretmen olduğunun farkına varın.

ayrıca saygı çerçevesinde mesaj atanlara teşekkür ediyorum
  • quote:

quote:

quote:

Benim kadar korkamazsın

üstad önyargıda var sanırım ama mezun olduğum için artık bahanem yok,öğrencilik hayatımda ilk defa oturup geometri çalışmaya başladım bu hafta.
    şimdilik sorun yok.

matım geodan iyidir ama iyi dediğim de lys mattan 5 netim var geom -0,50 idi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim kadar korkamazsın

üstad önyargıda var sanırım ama mezun olduğum için artık bahanem yok,öğrencilik hayatımda ilk defa oturup geometri çalışmaya başladım bu hafta.
    şimdilik sorun yok.

matım geodan iyidir ama iyi dediğim de lys mattan 5 netim var geom -0,50 idi

ön yargı ve güven sorununu aşmak istiyorsan diğer bir tavsiyem konuları tam bişekilde bitirip mat ve geo denemelerine geçip eksikleri hallet...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.