Şimdi Ara

Matematik Çalışırken Not Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğitim hayatımda daha yeni yeni ders çalışmayı öğreniyorum. Genelde sınavlara son günlerde çalışırdım fakat önümde uzun çalışmalar gerektiren bir yks gerçeği var. Kolları sıvadım ve 1 aydır tyt mat çalışıyorum fakat bir sorun var gibi. Matematik çalışırken not almalı mıyım? Konu çalışırken sadece soruların mantığını anlamaya çalışıp soru bankasında da pekiştirmeye çalışıyorum. Sizce bu bir konuyu öğrenmek için yeterli mi? Formülleri not almalı mıyım?

• Ezberci biriysen not al değilsen gerek yok. Ben hiç not almam sadece konuyu dinleyip soruları çözerim. Formül vs ezberlemem hiç.

• söz uçar yazı kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A3BEC6B -- 18 Mart 2023; 18:58:32 >
  • Mat defteri tutmak bence mühim ama sayfalar dolusu örneklerle değil. Bazı konular için sadece formüller, bazı konular için de sadece soru tipleri not alınmalı diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kslfon K kullanıcısına yanıt

bunlara ek olarak formül vb. şeylerin ispatlarını da not almak faydalı olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A3BEC6B -- 18 Mart 2023; 18:59:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.