yarın bölüm denemesi alıcam şuan karekök var ama biraz zorluyor onu son zamanlarda çözeyim dedim ondan önce çözebileceğim hangi denemeyi önerirsiniz netlerim 24-27 civarında
Endemik Kareköke göre hafif . 24-27 Net dediğini karekökte yapıyorsan Endemik hafif gelir . Ama daha gelişmek istiyorum dersen al endemik'in içinde güzel sorularda var.Problemler zor değil . Daha hepsini çözmedim ama genel olarak zor değil orta sayılır . Yinede gidince incele öyle al .
palme de 12 lerde geometri olduğu için almaya çekiniyorum
O son zamanlara doğru çözecem diyenlerin %90ı çözemedi kardeş tecrübeyle sabit.Zamanın varken karekökü bitirmeye bak 20 net civarı çokta kötü değil kareköke göre.
haklısın hocam mezunsun herhalde ben de mezunum , geçen yıldan 2-3 tane kitabım var sonlara doğru çözerim diye aldığım bu yıl çözdüm . Kareköke devam edicem ve genel deneme de çözüyorum şuanda bir kaç haftaya bittiğinde inşallah artmış olur netler
Evet hocam mezunum geçen sene aynı olayı bende yaşadım o yüzden yazma gereksinimi duydum.Merak etme netlerin yükselir zamanla ben bugün karekökün 2 denemesini çözdüm birinde bildiğin normal netimden 6-7 net aşağı yaptım biraz önce yine çözdüm çok şükür normal haline geldi yani birazda o anlık psikoloji ile alakalı.(Sabah komşunun evinde inşaat vardı :D) Bu arada palme sentez ve bilfen bitirdim şimdide karekökteyim karekök en zoru emin olabilirsin ortalama bir sınavda 20 yapıyorsan 26-27 civarı gelir gibi.
Ben de endemik çözüyorum ortalama 30 35 arası geliyor netler. Tavsiye ederim sınav seviyesinde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme