Şimdi Ara

Matematik bölüm denemesi önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yarın bölüm denemesi alıcam şuan karekök var ama biraz zorluyor onu son zamanlarda çözeyim dedim ondan önce çözebileceğim hangi denemeyi önerirsiniz netlerim 24-27 civarında

• Endemik Kareköke göre hafif . 24-27 Net dediğini karekökte yapıyorsan Endemik hafif gelir . Ama daha gelişmek istiyorum dersen al endemik'in içinde güzel sorularda var.Problemler zor değil . Daha hepsini çözmedim ama genel olarak zor değil orta sayılır . Yinede gidince incele öyle al .
  • Palme orta
  • Akyol.10 kullanıcısına yanıt
    yorumun için sağol hocam, yok karekökte 20 lere kadar düşüyorum zaman denemesinde ve diğer genel denemelerde yapıyorum o mat netlerini yayın denizi hız ve renk mi alsam http://www.kitapisler.com/Yayin-Denizi-YGS-Matematik-Hiz-ve-Renk-Denemeleri-25x40_26563.html#0
  • palme de 12 lerde geometri olduğu için almaya çekiniyorum
  • O son zamanlara doğru çözecem diyenlerin %90ı çözemedi kardeş tecrübeyle sabit.Zamanın varken karekökü bitirmeye bak 20 net civarı çokta kötü değil kareköke göre.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Matematik Deneme Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    AYT FEN DENEME ÖNERİSİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Judoo kullanıcısına yanıt
    haklısın hocam mezunsun herhalde ben de mezunum , geçen yıldan 2-3 tane kitabım var sonlara doğru çözerim diye aldığım bu yıl çözdüm . Kareköke devam edicem ve genel deneme de çözüyorum şuanda bir kaç haftaya bittiğinde inşallah artmış olur netler
  • Evet hocam mezunum geçen sene aynı olayı bende yaşadım o yüzden yazma gereksinimi duydum.Merak etme netlerin yükselir zamanla ben bugün karekökün 2 denemesini çözdüm birinde bildiğin normal netimden 6-7 net aşağı yaptım biraz önce yine çözdüm çok şükür normal haline geldi yani birazda o anlık psikoloji ile alakalı.(Sabah komşunun evinde inşaat vardı :D)
    Bu arada palme sentez ve bilfen bitirdim şimdide karekökteyim karekök en zoru emin olabilirsin ortalama bir sınavda 20 yapıyorsan 26-27 civarı gelir gibi.
  • Ben de endemik çözüyorum ortalama 30 35 arası geliyor netler. Tavsiye ederim sınav seviyesinde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.